fbpx
Oldal kiválasztása

Ajakfeltöltés

Az érzékien telt ajkakért

Női vonzerőnk egyik pillére lehet ajkunk. Ha a természet nem áldott meg tökéletesen telt, érzéki ajkakkal, akkor az ajakfeltöltés jelenthet számodra megoldást.
Az ajakfeltöltés egy olyan esztétikai beavatkozás, melynek célja az ajkak teltebbé, fiatalosabbá tétele. Ajakfeltöltéssel eltüntethetők a száj körüli apró ráncok, növelhető az ajkak teltsége, vastagsága, korrigálható az aszimmetria.

Foglalj időpontot

időpont egyeztetés, és további információ a lap alján

Hialuronsavas töltés akciós ár

1 ampulla 49.900,-
második ampulla csak 39.900,-
Az akció MyFiller medium, Soft, Glips és Strong (1ml) termékekre, valamint Juvederm Ultra Smile (0,55ml) termékre érvényes

Hialuronsavas töltés

 
ampullánként 90.000,-

Mi történik az ajakfeltöltés során?

Az ajakfeltöltés beavatkozás során az ajkak méretének növelése felszívódó töltőanyag beinjekciózásával történik. A kezelés előtt a fogorvosi beavatkozásokhoz hasonlóan érzéstelenítjük a szájat és környékét. Az ajakfeltöltés során a tűt az ajakpír és a bőr határán vezeti be a plasztikai sebész 2-3 mm mélyre hatolva, az ajakpír területe alá, amennyiben az ajakkontúr formálása szükséges. Az ajak vastagításához a nyálkahártya felőli oldalon történik az injekciózás. A töltőanyag a tű visszahúzása közben több ponton kerül beinjektálásra. A feltöltő anyagoknak alapvetően két típusa létezik: vannak az úgynevezett felszívódó anyagok és a nem felszívódó, végleges készítmények (pl. szilikon olaj). Utóbbit manapság egyre kevésbé alkalmazzák, mert a használatuk sok szövődménnyel jár. Felszívódó anyagok közül a leghatékonyabbak a hialuronsav alapú készítmények, mert az a szervezetben is megtalálható, így felszívódása nem okoz problémát. A felszívódási idő készítményenként, eljárásonként eltérő, 8-14 hónap. Az ajakfeltöltés eredményének fenntartásához a beavatkozás bizonyos időközönkénti ismétlése szüksége.

A beavatkozás átlagos időtartama 20-30 perc. Központunkban amerikai, felszívódó, 8-14 hónap hatástartamú, többszörös keresztkötéseket tartalmazó, hialuronsav alapú készítményt, a Juvederm Ultrát vagy a Juvederm Ultra Smile-t használjuk.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, akár egészségügyi szolgáltatást, akár plasztikai beavatkozást vagy szépészeti kezelést veszel igénybe nálunk.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Az első konzultációt, amely a tervezett ajakfeltöltés előtt ajánlott,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első ingyenes konzultációra még ma.

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Időpontkérés
close slider