Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Vénás Immunerősítés és Vitaminterápia - Dr. Goodwin

Vénás Immunerősítés és Vitaminterápia

Miért javasoljuk a vénás immunerősítést?

Vitaminterápia az egészség megőrzéséértNagyon vitatott téma, hogyan juttassuk be a szervezetbe a vitaminokat. A szájon át beveendő vitaminokról köztudott, hogy a felszívódásuk számos tényező függvénye: számít a napszak (szokásos módon reggel veszik be), étellel vagy anélkül veszed-e be, hogy milyen a kivitelezése és csomagolása, halmazállapota.

A szájon át szedett készítmények hasznosulása feleannyira sem hatékony, mint az injekciós vagy vénás formátumoké.
Ezért fordulhat elő, hogy lódarázs méretű tablettákat kell lenyelni, vagy egy nap többször ismételni kell a ’vitaminozást’. Ez nem mindenkinek megy. Ráadásul nem ritka, hogy a rengeteg készítmény szedése idővel gyomorpanaszt okoz.

Amikor a tápanyagokat közvetlenül a véráramba injektálják, megkerülik az emésztőrendszert, és közvetlenül a sejtekbe tolják be: így a szervezet hatékonyabban és gyorsabban használhatja őket.

A vénás immun erősítő vitamin terápia már régóta bevált és alkalmazott élsportolóknál. Náluk az infúziónak egyértelműen az a fő szerepe, hogy a regeneráció idejét jelentősen le tudja csökkenteni.
Szintén folyamatos infuziós terápiában részesülnek azok is, akik valamilyen oknál fogva krónikus vitaminhiányban szenvednek. Ilyenek a gyomor bypass műtéten átesettek illetve a különféle felszívódási zavarok által érintettek (jellemzően az ételallergiások, mint például a cöliákiások illetve krónikus bélgyulladásban szenvedők): esetükben a szájon át történő pótlás nem jelent kielégítő megoldást, mivel ezek épp a bélrendszeren keresztül szívódnak fel. Nekik sokkal ideálisabb a vitaminok és ásványi anyagok intravénás beadása bizonyos időközönként.

Mi a cél:

IMMUNERŐSÍTÉS ÉS REGENERÁLÁS

Egészséges és a szervezet számára megfelelő összetételű táplálkozás esetén is a szükséges vitaminok és ásványi anyagok csupán 8 %-a hasznosul. Az intravénás infúziós terápia során a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok azonnal a véráramba kerülnek, a vér pedig elszállítja a sejtekbe, ahol azonnal hasznosulnak. A vitaminok növelik a szervezet energia- és oxigén szintjét, serkentik az immunrendszert, növelik a fizikai és szellemi állóképességet, ellenállóbbá teszik a szervezetet a fertőzések ellen. Ez a terápia alapja.
Az általunk alkalmazott különböző vitamin- és ásványi anyag infúziók többek között nagydózisú C-vitamint, B vitamint, magnéziumot, kalciumot és egyéb antioxidáns elemeket tartalmaznak.
Az infúziós kúra 4-8 kezelésből áll, heti 1 alkalommal történő beadás javasolt.
A beadás időtartama 50 perc. Az infúzió jótékony hatása azonnal érezhető.

Próbálja ki vitamininfúzió kezelésünket.

Nagy dózisú, kiváló minőségű vitaminkoktélokkal turbózhatja fel erejét, teljesítményét, erősítheti immunrendszerét. A raktárak feltöltése és tartós sejtvédelem a vitamininfúzió kúrák fő célja.

Választható vitamininfúzió koktélok

Az infúzióba kevert B-vitaminok serkentik a vérképzést, védik és támogatják az idegi funkciókat, javítják a stressztűrő képességet, Mg-mal együtt javítják az izomerőt és védenek az erek meszesedése és merevsége ellen, fokozzák a szív-és vázizmok erejét, de támogatják a májműködést is.

Az infúzióba keverhető egyéb komponensek (főleg nyomelemek) segítségével tovább erősíthető az immunrendszerre, vegetatív idegrendszerre, anyagcserére gyakorolt hatás.

A vitamininfúzió koktélok nem csak immunerősítésre hasznos, hanem ha

  • Kimerült, kiégett, nehezen boldogul a hétköznapok tennivalóival?
  • Csökkent a memóriája, romlik a szellemi és fizikai teljesítménye?
  • Szeretné a teljesítményét fokozni?
  • Szeretne korábbi betegségéből, a műtétet követően vagy a nagy megterhelés után hamarabb talpra állni?

Próbálja ki vitamininfúzió kezelésünket. Nagy dózisú, kiváló minőségű vitaminkoktélokkal turbózhatja fel erejét, teljesítményét, hogy könnyebben és gyorsabban tudjon kijutni az energetikai kátyúból. A raktárak feltöltése és tartós sejtvédelem a vitamininfúzió kúrák fő célja.

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban elérhető vitaminterápiák

Olvass tovább immunerősítés témában!

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban elérhető vitaminterápiák

Dr. Goodwin Super Boost Immun­erősítő Terápia
Dr. Goodwin Super Boost Immun­erősítő Terápia
A mindent (is) tudó megoldás. Szerintünk EZT válaszd!

Emelt energia tartalmú komplex immunerősítő vénás koktél
Hetente 1x / 4 -8 hétig

Folyadékterápiára egyidejű kalóriabevitellel: napi víz-, elektrolit- és szénhidrátszükséglet részleges fedezésére.

Az infúzió (nátrium, kálium, kalcium, magnézium és klorid), valamint glükózt (más néven dextrózt vagy szőlőcukrot) és B, C vitaminokat, ásványi anyagokat, vizet tartalmaz. A glükóz a vérben természetesen előforduló cukor, amely a szervezet számára elsődleges energiaforrásként szolgál, a szervetlen ionok, vitaminok pedig létfontosságúak az életfolyamatokhoz.

51 500 Ft

Dr. Goodwin Balance Immun­erősítő Koktél
Dr. Goodwin Balance Immun­erősítő Koktél
A kellemes közérzet és szépség mellett az immunrendszeredet is erősíti

Myers koktél balance az immunrendszernek

Folyadékterápiára egyidejű vitamin bevitellel: napi víz-, elektrolit- és vitamin szükségletek részleges fedezésére.

Az infúzió (nátrium, kálium, kalcium, magnézium és klorid), B, C vitamint, ásványi anyagokat és vizet tartalmaz, melyek létfontosságúak az életfolyamatokhoz.

47 800 Ft

Dr. Goodwin Instant Hidratáló Koktél
Dr. Goodwin Instant Hidratáló Koktél
És azonnal látszik rajtad a hatás

Ha gyors megoldásra van szükség

Folyadékterápiára egyidejű kalóriabevitellel: napi víz-, elektrolit- és szénhidrátszükséglet részleges fedezésére.

Az infúzió (nátrium, kálium, kalcium és klorid), vizet tartalmaz, melyek létfontosságúak az életfolyamatokhoz.

31 500 Ft