Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Immunerősítő infúzió - Dr. Goodwin

Immunboost

Leírás

Soha nem volt annyira aktuális kérdés szervezetünk vitamin szükségletének kielégítése, mint napjainkban. Hiába szedjük ugyanis marokra a vitaminokat, ha nem úgy és nem olyan formában kerül a szervezetünkbe, ahogyan hasznosítani tudja. Az immunerősítő infúziók felszívódása sokkal jobb, mint a szájon át bevehető vitaminoké, a vitamin infúziókkal tűzdelt immunerősítő kúra maximálisan serkenti az immunrendszert és az egész szervezetet ellenállóbbá teszi.

A vitaminok nélkülözhetetlen szerves vegyületek, amelyek a szervezet normális működéséhez és fejlődéséhez kellenek. Néhány vitamint azonban nem képes a szervezetünk előállítani, valamint egyes élethelyzetben a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett is szükség van a vitamin és ásványi anyag pótlására. Tévedés azt hinni, hogy mindent megteszünk a vitaminpótlás érdekében, mert a vitaminok és ásványi anyagok csupán 8 százaléka hasznosul egészséges táplálkozás mellett is! A kérdés tehát nem az, hogy szükséges-e a vitaminok pótlása, hanem az, hogy milyen módon kerüljön a szervezetünkbe a maximális felszívódás érdekében.

Vénás vitamin terápia, vagy szájon át szedhető vitamin?

A vitamin pótlás szájon át történő bevitele és a vitamin infúziós pótlása között alapvetően a vitaminok felszívódásában van különbség és ezáltal a hatékonyságban. A szájon át szedett vitaminok felszívódását nagyon sok minden befolyásolja! Nem mindegy, hogy milyen étellel, vagy étel nélkül szedjük, milyen formában és milyen kiszerelésben. Fontos tényező a hatékonyságban még az is, hogy milyen napszakban vesszük be a vitamint! Sajnos előfordulhat, hogy a nagyobb mennyiségű vitaminszedés után gyomorpanaszok is jelentkeznek.

Az infúziós vitaminterápia lényege, hogy a vénába kerülő vitamin megkerüli az emésztőrendszert, azonnal a véráramba kerül és közvetlenül a sejtekbe töltődik, így a szervezet hatékonyabban és gyorsabban használhatja fel, gyakorlatilag azonnal.

Immunerősítő infúzió élettani hatásai

Napjainkban egyre többet tudunk a vitaminok és ásványi anyagok szerepéről az egészségben. Nemcsak arról van pontos információnk, hogy milyen nagy dózisban kell szedni az egyes vitaminokat, de annak beviteli állapotáról, kiszereléséről, táplálékkal való összekapcsolásáról is tájékozódhatunk a maximális hatékonyság érdekében.

A szájon át történő vitaminpótlás azonban komoly odafigyelést igényel, napi szervezés szükséges az étkezések és az egyes vitaminok összehangolásához. Nem is beszélve arról, hogy nem tudhatjuk, hogy pontosan milyen és mekkora mennyiségű vitaminra van szükségünk. A vénás vitaminterápia segítségével kifejezetten személyre szabottan juthat hozzá a szervezetünk pontosan azokhoz a vitaminokhoz, amelyekre leginkább szükségünk van. Az immunrendszert erősítő kúra alkalmazásával lényegesen hatékonyabban jut el a szükséges mennyiségű vitamin közvetlenül a véráramba. A vitaminok növelik a szervezet energia és oxigén szintjét, ellenállóvá teszik a szervezetet a fertőzések ellen és növelik a fizikai és szellemi állóképességet.

A vitamin infúzió a vitamin pótlás mellett, vagy inkább helyett, sokkal inkább az immunterápiáról, immunrendszer erősítő kúráról, vagyis a szervezet ellenállóbbá tételéről és regenerálódásáról szól. Nemcsak a vírus elleni védekezésben van kiemelt szerepe az immunerősítésnek! Vannak olyan élethelyzetek, amikor az infúziós terápia ugyanolyan fontos kiegészítő kezelés az egészség helyreállítása szempontjából, mint a gyógyszeres, vagy egyéb kezelések. Az infúziós terápás kezeléssel elkerülhető a drága és nem megfelelő táplálékkiegészítés és a folyamatos "tabletta" szedés.

Mikor fontos a vitamin infúziós terápia?

Az infúziós vitaminterápia alkalmazása Az Egyesült Államokból indult és már bárki számára elérhető kezelés hazánkban is. A vénás immunerősítést már régóta sikeresen alkalmazzák egyes betegségeknél, valamint olyan esetekben is, amikor a vitamin szájon át történő szedése nem lehetséges, de krónikus vitaminhiány áll fenn.

Teljesítmény- és állóképesség fokozás vitamin infúzióval

Élsportolóknál is bevált terápia, az infúziós kezeléssel serkentik az immunrendszert, fokozva ezzel a teljesítményt. Nemcsak azért kiemelkedően hatékony a sportolók számára a vénás vitamin pótlás, mert célirányosan jut a szervezetbe maximális felszívódással! Az élsportolók számára az is fontos tényező, hogy a terápia során nem esnek ki a felkészülés, edzés és a versenyzés menetéből, valamint versenyek, vagy sérülések után jelentősen csökken a regenerációs idő is.

Krónikus vitaminhiányban szenvedők infúziós vitamin terápiája

Vannak olyan betegségek, amelyek következtében a szervezet krónikus vitaminhiányba kerül. Hozzájárul a kezelés eredményességéhez, ha a páciens időben és maximális mennyiségben hozzájut a szükséges vitaminokhoz, daganatos betegségek kezelésében például fontos szerepe van az infúziós vitaminterápiának. Különösen fontos szerepe van az infúziós terápiának, amikor a szájon át történő vitamin pótlás nem lehetséges, ilyen például valamilyen ételallergia. Krónikus vitaminhiánnyal jár a krónikus bélgyulladás, a vénás vitamin kúra kiemelkedően fontos a kezelésben.

Gyomor bypass műtét utáni infúziós vitaminterápia

A gyomor bypass után az élőflóra, vitamin és ásványianyag pótlás rendkívül fontos. A szigorú étkezési szabályok betartása miatt azonban, mind mennyiségileg, mind minőségileg nehéz a szükséges vitaminokat bejuttatni a szervezetbe, az infúziós vitaminterápia ideális kezelés kiegészítése a gyomor bypass műtétnek.

Általános kimerültség, fáradtság, depresszió kezelése vitaminterápiával

Nem szükséges élsportolónak, vagy súlyos betegnek lenni ahhoz, hogy infúziós vitamin kezeléssel hozzuk magunkat formába! Vannak olyan élethelyzetek, amikor 100 százalékos szellemi, vagy fizikai teljesítményre van szükségünk. Vizsgaidőszak, határidős munkák, vagy bármilyen esemény indokolhatja, hogy azonnali és megfelelő mennyiségű, nagy dózisú vitaminnal turbózzuk fel a szervezetünket. A téli, depressziós hónapokban a hangulatunkat is pozitív irányba változtatja a kellő mennyiségben felszívódó, nagy dózisú vitamin.

Külföldön már régóta bárki betérhet vitamin bárokba, ahol a megfelelő infúziós terápiát kaphatja gyorsan és célirányosan. Nálunk ugyan még nincsenek infúziós bárok, de számos egészségklinikán (például a DR GOODWIN-nál is) elérhető a megfelelő vitamin koktél. Orvosi segítséggel, személyre szabott dózisban kapjuk a számunkra leginkább szükséges vitaminokat.

Infúziós vitaminterápia

Immunerősítő infúziók összetétele

Napjainkban, különösen télen, az emberek jelentős százaléka vitamin hiányban szenved. Tipikus és helytelen kezelése a problémának, amikor nagy dózisú vitaminokat kezdünk el szedni mindenféle koncepció nélkül. Azért is fontos orvosi kezelés keretein belül igénybe venni az infúziós vitaminterápiát, mert az első kezelés előtt egy kivizsgálás során derül fény arra, pontosan milyen és mennyi vitaminra van szüksége a szervezetünknek.

Leggyakrabban D vitamin, B12 vitamin, vas, kalcium, C, E, A vitamin, kálium, rost pótlására van szükség infúziós vitaminterápia alkalmazásával.

Hogyan történik az infúziós vitaminterápia?

A vénás vitamin kezelés csupán heti egy alkalmas kezelést igényel, nincs szükség a szájon át történő vitamin szedéssel együtt járó, napi szintű figyelemre. Ezáltal nemcsak időt, de pénzt is megspórolhatunk a felesleges és drága táplálékkiegészítők elkerülésével.

Egy-egy kúra 4-8 kezelésből áll (alkalmanként 60-90 perc) és hatása már 24 órán belül érezhető. Az alkalmazott infúziók többek között nagydózisú C-vitamint, B vitamint, magnéziumot, kalciumot és egyéb antioxidáns elemeket tartalmaznak. A kezelések nemcsak ellenállóbbá teszik a szervezetet! Segít regenerálódni nagyobb megterhelés, esetleg műtét után, de a hétköznapi életet is megkönnyítheti. Fokozhatjuk szellemi és fizikai terhelhetőségünket, valamint kiegyensúlyozottabban vészelhetjük át életünk nehezebb időszakait is.

Használd ki a lehetőséget és vedd igénybe a tökéletes vitamin- és ásványianyag pótlást! Kérj időpontot kollégáinktól infúziós vitaminterápiához, hozd ki magadból a maximumot!

Vitaminterápiák

Dr. Goodwin Super Boost Immun­erősítő Terápia

A mindent (is) tudó megoldás.

Emelt energia tartalmú komplex immunerősítő vénás koktél
Hetente 1x / 4 -8 hétig
Folyadékterápiára egyidejű kalóriabevitellel: napi víz-, elektrolit- és szénhidrátszükséglet részleges fedezésére.

Az infúzió (nátrium, kálium, kalcium, magnézium és klorid), valamint glükózt (más néven dextrózt vagy szőlőcukrot) és B, C vitaminokat, ásványi anyagokat, vizet tartalmaz. A glükóz a vérben természetesen előforduló cukor, amely a szervezet számára elsődleges energiaforrásként szolgál, a szervetlen ionok, vitaminok pedig létfontosságúak az életfolyamatokhoz.

51 500 Ft

Dr. Goodwin Balance Immun­erősítő Koktél

A kellemes közérzet és szépség mellett az immunrendszeredet is erősíti
Myers koktél balance az immunrendszernek
Folyadékterápiára egyidejű vitamin bevitellel: napi víz-, elektrolit- és vitamin szükségletek részleges fedezésére.

Az infúzió (nátrium, kálium, kalcium, magnézium és klorid), B, C vitamint, ásványi anyagokat és vizet tartalmaz, melyek létfontosságúak az életfolyamatokhoz.

47 800 Ft

Dr. Goodwin Instant Hidratáló Koktél

És azonnal látszik rajtad a hatás
Ha gyors megoldásra van szükség
Folyadékterápiára egyidejű kalóriabevitellel: napi víz-, elektrolit- és szénhidrátszükséglet részleges fedezésére.

Az infúzió (nátrium, kálium, kalcium és klorid), vizet tartalmaz, melyek létfontosságúak az életfolyamatokhoz.

31 500 Ft

Árlista

Immunboost Ár
Instant hidratáló koktél 31.500 Ft
Balance immunerősítő koktél 47.800 Ft
Super Boost immunerősítő terápia 51.500 Ft