Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Arcfiatalítás szálbehúzással - tapasztalt orvosok

Szálbehúzás

Kiemelt ajánlat

Te hallottál már a felszívódó bioszálakról?

Mi itt a klinikán ezt alkalmazunk, melyek előnye a korábban használt mesterséges, nem lebomló szálakhoz képest, hogy az emberi szervezetbe kerülve ezek semmiféle allergiás reakciót nem váltanak ki.  A fonalak használatávalolyan tartós eredményeket lehet elérni, amely akár 1-1,5 évig tart.

Szálbehúzás akció

10 db szálazás 49.900,- Ft helyett, 40.000,- Ft.

Leírás

MI AZ AZ ARC SZÁLAZÁS?

Az arcfiatalítás szálbehúzással egy forradalmi eljárás. Segítségével műtéti beavatkozás nélkül emelhető meg a megereszkedett arc, különböző ráncok kezelhetőek és az arc- és nyakbőr rugalmassága is helyreállítható.

Az évek múlásával egyre inkább észrevesszük magunkon az öregedés jeleit. Az arcunkon itt-ott megjelennek a nemkívánatos ráncok. És míg más testrészeinknél megfelelő öltözékkel akár még el is tudjuk palástolni, ha nem vagyunk elégedettek, de az arcunknál erre nincs lehetőségünk.

Bármennyire is odafigyelünk a bőrünk ápolására, előbb vagy utóbb győz a gravitáció és bizony elkezd a bőrünk megereszkedni. Ráadásul az életmódunk és környezeti tényezők is hatással van a bőrünk állapotára. A dohányzás, a sok stressz, a napsugárzás például kimondottan káros a bőrre. 

Az arcfiatalítás vágya a legtöbbünk fantáziáját megdolgoztatja, de sokan félnek a műtéttel járó plasztikai sebészeti beavatkozástól és ezzel el is engedik ezt a gondolatot. Számukra különösen jó hír, hogy ma már létezik műtét nélküli arcfiatalítás!

HOGY ZAJLIK A SZÁBEHÚZÁSOS ARCFIATALÍTÁS?

Az FTC szálbehúzásra többféle elnevezést is szoktak használni. Az angol nyelvben a Fine Thread Contouring eljárást magyarul finomszálas kontúrterápiaként is ismerjük. 
Ez a viszonylag új arcfiatalító technológia műtét nélkül történik. A szálbehúzással történő arcfiatalítás lényege, hogy metszések nélkül, teljesen természetes biolifting fonalak használatával lehet tartós és azonnal eredményt elérni. Az emberi természet általában türelmetlen, ezért minden olyan kezelés, ami azonnali változást ígér az már jól hangzik.

KINEK JAVASOLJUK A SZÁLAZÁST

Az arc szálbehúzás egy olyan anti-aging kezelés, ami tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének műtéti beavatkozást, de mégis szeretnének feszes bőrt. Megelőzésre, és a már kialakult problémára is egyaránt alkalmazható, de legtöbb páciensünk a 40 feletti korosztályból érkezik. 

MIKOR NEM JAVASOLJUK AZ ARCFESZESÍTÉST

  • Terhesség vagy szoptatás
  • Keloid hajlam
  • Aktív fertőzés, herpesz, gyulladásos állapot
  • Szteroid, véralvadásgátló alkalmazása esetén
  • Krónikus bőrbetegség esetén 

ARCIFIATALÍTÓ KEZELÉS ELŐTT

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. Az arcfiatalító kezelések előtt rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamat megy végbe, ezt követően plasztikai sebészünk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

TÉVHITEK

A szálbehúzás helyettesíti az arcplasztikát. A beavatkozás kiváló bőrtömörítő hatású, de nem egyenlő az arcplasztikával, azonban időben történő alkalmazása késlelteti annak szükségességét. 

MENNYI IDEIG TART A SZÁLAZÁS?

A kezelést ambulánsan végezzük, teljesen fájdalommentes, és mindössze félórát vesz igénybe. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

A tartós szálbehúzás hatása akár 1-1.5 évig is eltart.

  • A bőröd szinte azonnal feszesebbnek, tónusosabbnak fog látszani, ám a valódi eredményt körülbelül egy-két hónap múlva lehet majd látni, leglátványosabbá pedig úgy a harmadik hónap tájékán válik.
  • A szálak körülbelül hat hónap alatt fokozatosan felszívódnak, de a kollagén-termelést fokozó hatásuk miatt akár 1-1,5 évig is fiatalabbnak és feszesebbnek tűnhet a bőröd.

SZÁLBEHÚZÁS TAPASZTALATOK ÉS TENNIVALÓK KEZELÉS UTÁN

  • A kezelést követően esetlegesen jelentkező enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, kisebb véraláfutások kezelésére steril szövetanyagba burkolt jeges borogatást javasoljuk.
  • Egy hétig kerülni kell a napozást, valamint a szauna és szolárium használatát, fényvédő használata javallott.

KORREKCIÓ

Amennyiben a beavatkozást követő két hét után is észlelsz bármilyen asszimetriát vagy problémát, szeretettel várunk vissza klinikánkra, ahol az esetleges eltéréseket korrigáljuk. 

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK

Klinikánkon természetesen felszívódó bioszálakat alkalmazunk, melyek előnye a korábban használt mesterséges, nem lebomló szálakhoz képest, hogy az emberi szervezetbe kerülve ezek semmiféle allergiás reakciót nem váltanak ki.

FTC/COG szálbehúzás

Az FTC eljárás bio felszívódó szálai a bőr fiatalítása mellett a szöveteket is megemelik. A bőr rögzítése mellett fokozzák a kollagén termelődését, élénkítik az anyagcserét, a véráramot, a nyirokkeringést, valamint a bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatot. A biolifting fonalak a kollagén termelés fokozásával a bőrben új, saját kollagén kötegeket hoznak létre, így lassítják a bőr öregedési folyamatát. Az arcfiatalítás szálbehúzással eljárásnak köszönhetően a megereszkedett arcbőr feszessé, fiatalossá válik, a bőrtónus javul.

A szálbeültető beavatkozások eredményeképpen nemcsak az arcfeszesítés területén érhető el látványos eredmény, hanem a ráncok kezelésénél is.

Árlista

Szálbehúzás árak

Szálbehúzás árakÁr
Mono / Screw (secret line) 10 db 49.000 Ft 40.000 Ft*
Mono / Screw tejsavval 10 db 49.000 Ft 44.000 Ft*
Mono / Screw N-Finders 10 db 49.000 Ft
Cog 21G (Secret Line) 2 db 98.000 Ft 80.000 Ft*
Cog 21G tejsavval 2 db 98.000 Ft 80.000 Ft*
N-cog N fix cannula 21G 2 db 98.000 Ft
N-cog ROYAL cannula 21G 2 db 98.000 Ft

Előtte-utána

Szálbehúzás előtte-utána képek

Nézd meg, hogy szálbehúzás után milyen eredmény érhető el.

Szálbehúzás Szálbehúzás

Kapcsolódó tartalom