Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Arcfiatalítás szálbehúzással - tapasztalt orvosok

Szálbehúzás

Kiemelt ajánlat

LÁTVÁNYOS LIFTING HATÁS MŰTÉT, SZIKE ÉS LÁBADOZÁSI IDŐ NÉLKÜL…

Ha tükörbe nézel és azt látod, hogy a bőröd megereszkedett, emiatt olykor fáradtabbnak is tűnsz, emellett tapintásra inkább petyhüdtnek, rugalmatlannak érzed a bőröd, akkor ez a kezelés neked szólhat!

Milyen kezelésről is van szó?

A szálbehúzás egy műtét nélküli beavatkozás, amely természetes módon emeli meg az arcot, ezáltal a bőr visszakapja feszességét, fiatalosabb, teltebb, tónusosabb lesz. A bőr rögzítése mellett fokozza a kollagén termelődését, valamint lassítja a bőr öregedési folyamatát.

Összeszedtünk 3 +1 dolgot, amit a szálbehúzásról tudni érdemes…

1.  Plasztikai sebészeti beavatkozással felérő látványos beavatkozás, amihez nem kell szike vagy kés alá feküdni, tehát gyors és szinte semmilyen nyomot nem hagy az arcon. Már aznap visszatérhetünk a munkába. Nincs lábadozási idő.

2. A felszívódó szálak jóval kisebb kockázatot jelentenek, mint a régi, maradandó szálak, amelyek akár bakteriális fertőzéseket okozhattak.

3. Nem csupán érett, megereszkedettebb bőr kezelésére ajánljuk, hanem fiatalabb vendégeinknek is, hiszen a bőröregedés korai jelei is kezelhetők vele, kollagénstimulációs hatása a megereszkedés kialakulását is meggátolja.

+1. A különböző szálak eltérő hatásúak, ezért azok típusának kiválasztása mindig egy személyes konzultáción kerül megállapításra.

Fontos elmondanunk, hogy a módszerrel kapcsolatosan támasztott elvárások gyakra nem teljesen reálisak, azonban ez is egy eljárás a sok közül: van, hogy ez a legmegfelelőbb, de előfordulhat, hogy tapasztalt szakreferens kollégáink más kezelést javasolnak.


AKCIÓ!

Klinikánkon 10 db mono/screw szál 49.900,- Ft helyett 40.000,- Ft.


A készlet és az euró változása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Leírás

MI AZ AZ ARC SZÁLAZÁS?

Az arcfiatalítás szálbehúzással egy forradalmi eljárás. Segítségével műtéti beavatkozás nélkül emelhető meg a megereszkedett arc, különböző ráncok kezelhetőek emellett az arc- és nyakbőr rugalmassága is helyreállítható.

Az évek múlásával egyre inkább észrevesszük magunkon az öregedés jeleit. Az arcunkon itt-ott megjelennek a nemkívánatos ráncok. És míg más testrészeinknél megfelelő öltözékkel akár még el is tudjuk rejteni azon részeket, amelyekkel nem vagyunk elégedettek, az arcunknál erre nincs lehetőségünk.

Bármennyire is odafigyelünk bőrünk ápolására, előbb vagy utóbb győz a gravitáció, és bizony bőrünk elkezd megereszkedni. Ráadásul az életmódunk és környezeti tényezők is hatással vannak bőrünk állapotára. A dohányzás, a sok stressz, a napsugárzás például kimondottan káros a bőrre. 

Az arcfiatalítás vágya a legtöbbünk fantáziáját megmozgatja, de sokan félnek a műtéttel járó plasztikai sebészeti beavatkozástól, és ezzel el is engedik ezt a gondolatot. Számukra különösen jó hír, hogy ma már létezik műtét nélküli arcfiatalítás!

HOGY ZAJLIK A SZÁBEHÚZÁSOS ARCFIATALÍTÁS?

Az FTC szálbehúzásra többféle elnevezést is szoktak használni. Az angol nyelvben a Fine Thread Contouring eljárást magyarul finomszálas kontúrterápiaként is ismerjük. 
Ez a viszonylag új arcfiatalító technológia műtét nélkül történik. A szálbehúzással történő arcfiatalítás lényege, hogy metszések nélkül, teljesen természetes biolifting fonalak használatával lehet tartós és azonnal eredményt elérni. Az emberi természet általában türelmetlen, ezért minden olyan kezelés, ami azonnali változást ígér, az már jól hangzik.

KINEK JAVASOLJUK A SZÁLAZÁST?

Az arc szálbehúzás egy olyan anti-aging kezelés, ami tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének műtéti beavatkozást, de mégis szeretnének feszes bőrt. Megelőzésre, és a már kialakult problémára is egyaránt alkalmazható, de legtöbb páciensünk a 40 feletti korosztályból érkezik. 

MIKOR NEM JAVASOLJUK AZ ARCFESZESÍTÉST?

  • Terhesség vagy szoptatás
  • Keloid hajlam
  • Aktív fertőzés, herpesz, gyulladásos állapot
  • Krónikus bőrbetegség esetén
  • Szteroid, véralvadásgátló alkalmazásakor 

ARCIFIATALÍTÓ KEZELÉS ELŐTT

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. Az arcfiatalító kezelések előtt rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamat megy végbe, ezt követően plasztikai sebészünk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

TÉVHITEK

A szálbehúzás helyettesíti az arcplasztikát. A beavatkozás kiváló bőrtömörítő hatású, de nem egyenlő az arcplasztikával, azonban időben történő alkalmazása késlelteti annak szükségességét. 

MENNYI IDEIG TART A SZÁLAZÁS?

A kezelést ambulánsan végezzük, teljesen fájdalommentes, és mindössze félórát vesz igénybe. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

A tartós szálbehúzás hatása akár 1-1.5 évig is eltart.

  • A bőröd szinte azonnal feszesebbnek, tónusosabbnak fog látszani, ám a valódi eredményt körülbelül egy-két hónap múlva lehet majd látni, leglátványosabbá pedig úgy a harmadik hónap tájékán válik.
  • A szálak körülbelül hat hónap alatt fokozatosan felszívódnak, de a kollagén-termelést fokozó hatásuk miatt akár 1-1,5 évig is fiatalabbnak és feszesebbnek tűnhet a bőröd.

SZÁLBEHÚZÁS TAPASZTALATOK ÉS TENNIVALÓK KEZELÉS UTÁN

  • A kezelést követően esetlegesen jelentkező enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, kisebb véraláfutások kezelésére steril szövetanyagba burkolt jeges borogatást javasoljuk.
  • Egy hétig kerülni kell a napozást, valamint a szauna és szolárium használatát, fényvédő használata javallott.

KORREKCIÓ

Amennyiben a beavatkozást követő két hét után is észlelsz bármilyen aszimmetriát vagy problémát, szeretettel várunk vissza klinikánkra, ahol az esetleges eltéréseket korrigáljuk. 

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK

Klinikánkon természetesen felszívódó bioszálakat alkalmazunk, melyek előnye a korábban használt mesterséges, nem lebomló szálakhoz képest, hogy az emberi szervezetbe kerülve ezek semmiféle allergiás reakciót nem váltanak ki.

FTC/COG szálbehúzás

Az FTC eljárás bio felszívódó szálai a bőr fiatalítása mellett a szöveteket is megemelik. A bőr rögzítése mellett fokozzák a kollagén termelődését, élénkítik az anyagcserét, a véráramot, a nyirokkeringést, valamint a bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatot. A biolifting fonalak a kollagén termelés fokozásával a bőrben új, saját kollagén kötegeket hoznak létre, így lassítják a bőr öregedési folyamatát. Az arcfiatalítás szálbehúzással eljárásnak köszönhetően a megereszkedett arcbőr feszessé, fiatalossá válik, a bőrtónus javul.

A szálbeültető beavatkozások eredményeképpen nemcsak az arcfeszesítés területén érhető el látványos eredmény, hanem a ráncok kezelésénél is.

Árlista

Szálbehúzás árak

Szálbehúzás árakÁr
Mono / Screw (secret line) 10 db 49.000 Ft 40.000 Ft*
Mono / Screw tejsavval 10 db 49.000 Ft 44.000 Ft*
Mono / Screw N-Finders 10 db 49.000 Ft
Cog 21G (Secret Line) 2 db 98.000 Ft 80.000 Ft*
Cog 21G tejsavval 2 db 98.000 Ft 80.000 Ft*
N-cog N fix cannula 21G 2 db 98.000 Ft
N-cog ROYAL cannula 21G 2 db 98.000 Ft

Előtte-utána

Szálbehúzás előtte-utána képek

Nézd meg, hogy szálbehúzás után milyen eredmény érhető el.

Szálbehúzás Szálbehúzás

Kapcsolódó tartalom