Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
B0t0x kezelés - ráncok eltüntetése - Dr. Goodwin

B0T0X kezelés

Kiemelt ajánlat

Érezted már te is azt, hogy semmilyen kozmetikum nem hoz látványos eredményt?

Lehetséges egyáltalán, hogy a homlok, szemöldök és szemkörnyék újra kisimultabbnak tűnjön?

A válaszunk IGEN. Az egyik legnépszerűbb beavatkozásunk a botox kezelés, amely:

 • fájdalommentes
 • évszaktól, napszaktól függetlenül elvégezhető (ugyanis nincs heg, nincs gyógyulási idő) 

Nem utolsó sorban pedig természetes, üde fiatalos kinézetet biztosít, ugyanis:

- javítja a bőr rugalmasságát
- eltűnteti a ráncokat
- hidratáltabbá teszi a bőrt

Nem csak azoknak ajánljuk a kezelésünket, akik a ráncok ellen szeretnék felvenni a harcot, hanem azoknak is, akik megelőzés azaz prevenciós céllal keresnek optimális megoldást.


Most kihagyhatatlan augusztusi AKCIÓ keretein belül veheted igénybe a kezelést:

1. terület (49.000,- Ft helyett) 39.000,- Ft
2. terület 35.000,- Ft
3. terület 25.000,- Ft !


Szeretnénk a botox-szal kapcsolatban pár tévhitet is eloszlatni:

Az izmaid nem bénulnak le, kizárólag az ingerületátvitelt szüntetjük meg, tehát az izmokra és az idegekre nem gyakorlunk semmilyen káros hatást. 

Nem lesz "lefagyott" az arc, mimikai mozgása nem szűnik meg.


Egyéb alkalmazási területei:

 1. krónikus migrén
 2. hiperaktív hólyag
 3. inkontinencia
 4. kényszeres izomösszehúzódás
 5. Tourette-szindróma
 6. nyakferdülés
 7. szemészeti megbetegedések
 8. fokozott izzadás 

A készlet és az euró változása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Leírás

MI AZ A BOTOX?

 • A B0T0X kezelés az egyik legismertebb és legnépszerűbb esztétikai beavatkozás. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnének megválni a mimikai ráncoktól. De lássuk, mi mindent érdemes tudni a B0T0X kezelésről!
 • A B0T0X kezelés a dinamikus ráncok kialakulását, és megerősödését gátolja. Arcunkon a legtöbb ránc kialakulásában döntő szerepe van a mimikai izmok erőteljes működésének. A homlok gyakori ráncolása, a mosolygás, a szemöldök összehúzása mind barázdák, ráncok kialakulásához vezethet. Ráncaink eltüntetésére megbízható megoldást nyújt a B0T0X ránckezelés.
 • A kezelés gyors, biztonságos és hatékony megoldás, mely műtéti beavatkozás nélkül segít a ráncok csökkentésében vagy megszüntetésében.

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

 • A beavatkozás során az előre meghatározott pontokon vékony injekcióstűvel megfelelő mennyiségű B0T0Xot fecskendezünk be, ami ideiglenesen gátolja a mimikai izmok működését, melynek hatására kisimul a bőr és eltűnnek ráncok. 

KINEK JAVASOLJUK

 • Főként azok számára ajánlható, akiknél az életkorukból kifolyólag már megjelentek az első zavaró ráncai.
 • Ugyanakkor egyre több fiatal dönt úgy már a 20-as, 30-as éveiben, hogy prevenciós céllal B0T0X-al veszi fel a harcot a ráncok ellen megakadályozva az elmélyült, statikus ráncok kialakulását.

KINEK NEM JAVASOLJUK

 • Terhesség és szoptatás esetén a beavatkozást nem javasoljuk.

KEZELÉS ELŐTT

 • Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid, 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően plasztikai sebészünk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

TÉVHITEK

 • A tévhitekkel ellentétben a kezelés hatására az izmaid nem bénulnak le, kizárólag az ingerületátvitelt szüntetjük meg, tehát az izmokra és az idegekre nem gyakorlunk semmilyen káros hatást. 
 • “lefagy az arcom” - Megfelelő mennyiségben, apró tűszúrásokkal alkalmazva a páciens arca nem fagy le, mimikai mozgása nem szűnik meg, ezzel párhuzamosan azonban ki tudjuk simítani az elmélyült homlokráncokat és szarkalábakat. 
 • “a B0T0X méreg” - A botulinum toxin alapvetően egy fehérje típusú anyag, amit egy anaerob baktérium termel. Nagyon pici dózisban rendkívül hatékony eszköz a ráncok elleni harcban és a megfelelő helyen és adagban gyógyszerként is kiválóan funkcionál. 
 • Az elmúlt években jóváhagyták a botox gyógyszerként történő alkalmazását  számos probléma orvoslására úgy, mint a krónikus migrén, hiperaktív hólyag, inkontinencia, kényszeres izomösszehúzódás, Tourette-szindróma, nyakferdülés, szemészeti megbetegedések és fokozott izzadás. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

 • A kezelést ambulánsan végezzük, teljesen fájdalommentes, és mindössze 10-15 percet vesz igénybe. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

 • A B0T0X kezelés eredménye hamar, már mindössze 2-5 nap elteltével láthatóvá válik, a végső hatását pedig 7-14 nap múlva éri el, amely – a páciens adottságaitól függően – 3-6 hónapig tart. Ezt követően visszaáll az eredeti állapot, így érdemes a kezelést megismételni. 
 • Az anyag felszívódását befolyásolja a szervezetének egyéni biológiai reakciója, életmódja.
 • Szauna, szolárium vagy gőz (pl. kozmetikai kezelés alatt) sűrű használata például, vagy az energiaitalok fogyasztása meggyorsítja az anyag felszívódását, ezáltal csökken a hatástartam.
 • Rendszeres testmozgás, napi 6-7 óra alvás, kiegyensúlyozott étrend, bőséges folyadékfogyasztás segít megőrizni a kezelés tartósságát.

KEZELÉS UTÁN

 • A kezelést követően esetlegesen jelentkező enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, kisebb bevérzések kezelésére steril szövetanyagba burkolt jeges borogatást, illetve feketenadálytő krém alkalmazását javasoljuk, melyet bármelyik gyógyszertárban megvásárolhatsz.
 • A kezelést követő második naptól smink és rúzs használata megengedett, azonban további egy hétig kerülni kell a napozást, valamint a szauna és szolárium használatát.
 • Javasoljuk továbbá, hogy a kezelést követő három hétig pihentesd a bőrödet és kerüld a különböző kozmetikai kezeléseket.  

KORREKCIÓ

 • Amennyiben a beavatkozást követő két hét után is észlelsz bármilyen aszimmetriát vagy problémát, szeretettel várunk vissza klinikánkra, ahol az esetleges eltéréseket egy pici plusz mennyiség beadásával korrigáljuk. 

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK?

 • Klinikánkon Dysport-ot alkalmazunk a ráncok kisimítására, amelyet az A típusú Clostridium botulinum baktérium fermentációjával állítanak elő. A Dysport egy modern kozmetikai termék, amelyet széleskörűen és sikeresen használnak az orvostudomány és esztétikai kozmetológia területén.

Tudnivalók és figyelmeztetések a Dysport alkalmazása előtt

Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

Ha középsúlyos/súlyos szemöldök közötti függőleges ráncok miatt kapsz kezelést:

Gyakori: fejfájás, az alkalmazás helyén fellépő reakciók (beleértve a fájdalmat, véraláfutást, viszketést, érzészavarokat, bőrpírt és a bőrkiütést),

Előfordulhat: a szem kifáradása, szemhéjcsüngés, szemhéj ödéma, fokozott könnyezés, szemszárazság, izomrángás, arcideg-bénulás, a beadás helyén jelentkező izomgyengeség, amely gyakran szemhéjcsüngéshez és a szem kifáradásához, nem gyakran az arcizmok bénulásához és látászavarokhoz vezethet.

Nem gyakori: homályos látás, kettős látás, látászavarok, túlérzékenység, szédülés, bőrkiütések, viszketés.

Ritka: szemmozgás zavarai, csalánkiütés.

A fenti mellékhatások többsége enyhe és átmeneti. Amennyiben előfordulnak, rendszerint az injekció beadása után néhány nappal jelentkeznek és általában 2-4 hét alatt megszűnnek.

Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztasd kezelőorvosodat vagy gyógyszerészedet. Ez az alábbiakban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

Tájékoztasd orvosodat:

 • ha változás, esetleg rosszabbodás áll be a tüneteket illetően
 • ha allergiás vagy a Dysport por oldatos injekcióhoz bármely összetevőjére
 • ha a Clostridium botulinum A toxin-haemagglutinin komplex korábbi injektálása után bőrkiütések vagy influenzaszerű tünetek léptek fel 
 • ha véralvadási zavarod van, illetve ha az injekció tervezett beadásának helyén fertőzés vagy gyulladás áll fenn, mivel ilyenkor csak a legszükségesebb esetekben alkalmazható a Dysport por oldatos injekcióhoz készítmény
 • ha Nálad ideg-izom közti, ún. neuromuscularis ingerület átviteli károsodás (pl. myasthenia gravis), illetve nyelési vagy légzési nehezítettség áll fenn. Ilyen esetekben Dysport por oldatos injekció készítményt csak fokozott óvatossággal és igen gondos orvosi ellenőrzés mellett szabad alkalmazni.

Azonnal konzultálj orvosoddal a nyeléssel, a beszéddel vagy a légzéssel összefüggésben fellépő problémák esetén.

Dysport por oldatos injekcióhoz készítménnyel kezelt betegekben ritkán Clostridium botulinum A toxin ellenes antitest-képződését észlelték, amelynek feltételezhetően szerepe van az elégtelen terápiás válaszban, illetve szükségessé teheti az adag növelését.

A Dysport 300 E por oldatos injekcióhoz készítmény kis mennyiségű albumint tartalmaz, amit emberi vérből vonnak ki. A vírusfertőzés kockázatát nem lehet teljes mértékben kizárni, amikor emberi vért vagy abból kivont anyagokat alkalmazunk gyógyszerként.

Terhesség és szoptatás

Ha terhes vagy/szoptatsz, illetve ha fennáll a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretnél, a gyógyszer alkalmazása előtt beszélj kezelőorvosoddal.

A Dysport por oldatos injekcióhoz nem alkalmazható terhesség alatt, kivéve, ha az feltétlenül szükséges. A Dysport por oldatos injekcióhoz nem javasolt a szoptatás ideje alatt sem.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre:

A készítmény alkalmazási területeiből adódóan okozhat olyan mellékhatásokat, melyek előnytelenül befolyásolják a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket, ezért minden esetben a kezelőorvos fogja megállapítani, hogy mennyi idő múlva vehet részt biztonságosan a közlekedésben, ill. kezelhet balesetveszélyes gépeket.

Kérj sürgős orvosi segítséget, ha:

Nehézlégzésed alakul ki az arc, az ajkak, a nyelv és/vagy a torok duzzanatával, a bőr kipirosodásával és viszkető, kidudorodó kiütésekkel (csalánkiütés) vagy ezek nélkül. Ez azt jelentheti, hogy allergiás reakció alakult ki Nálad a Dysport por oldatos injekcióhoz készítményre.

Árlista

Botox kezelésekÁr
Dysport 1 terület 49.000 Ft 39.000 Ft*
Dysport 2 terület összesen 98.000 Ft 74.000 Ft*
Dysport 3 terület összesen 147.000 Ft 99.000 Ft*
Dysport 1 terület 50e Strong 73.000 Ft 54.000 Ft*
Dysport 2 terület 100e Strong 147.000 Ft 99.000 Ft*
Dysport 3 terület 150e Strong 220.500 Ft 139.000 Ft*
Izzadáskezelés /1 terület 99.000 Ft
Disney Eye 49.900 Ft

Előtte-utána

B0T0X B0T0X