Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Karikatöltés - karikás szemek megfiatalítása - Dr. Goodwin

Karikatöltés

Leírás

MI AZ A KARIKATÖLTÉS?

Tudjuk, hogy a szem alatti karikák igencsak rányomják bélyegüket megjelenésünkre. Fáradtabbnak, elgyötörtebbnek, öregebbnek tűnünk tőlük. Mit tehetünk ellenük?
Bízd ránk a megoldást! 

Töltőanyag: Teosyal Redensity II Eyes

Azonnali, látványos hatást érhetsz el Teosyal Redensity II Eyes töltőanyaggal!
A svájci Teoxane gyártó kimondottan a karikás szemek és szemkörnyék megfiatalítására fejlesztette ki ezt a terméket, mely egy kiváló minőségű hialuronsav magas vitamintartalommal! Klinikánk a magas színvonalú, svájci tudományos módszerekkel megalkotott Teosyal termékcsalád felszívódó, hyaluron hatóanyagú Redensity II. töltőanyagát használja, amely lidocain tartalmú. A Redensity kezelés ezáltal külön garantálja a beavatkozás fájdalommentességét. 

SZEM ALATTI KARIKÁK ELTÜNTETÉSE HIALURONSAVVAL - A KEZELÉS MENETE

A prémium minőségű Teosyail Redensity II Eyes töltőanyaggal már 1 ampulla látványos eredményt hoz a karikás szemek megfiatalításában:

  • könnyű és fájdalommentes beavatkozás
  • minimális a környező szövetekre kifejtett nyomás
  • eredmény: revitalizált, kisimult szemkörnyék
  • tartós hatás: a páciensek többsége még 18 hónap elteltével is elégedett a kezelés eredményével

Fiatalodj nálunk egyetlen kezeléssel! A kezelést minden esetben megelőzi egy térítésmentes teljeskörű konzultáció. Te is megérdemled, hogy karikás szemek helyett üde tekinteted legyen - mi segítünk a megvalósításban!

KINEK JAVASOLJUK?

Mindenkinek, akiknek életmódja, kialvatlanság, vagy genetikai okok miatt sötét karikák éktelenkednek a szeme alatt. Számukra a szem alatti töltés kiváló esztétikai megoldás!

KINEK NEM JAVASOLJUK?

Sajnos nem lehetséges ezzel a módszerrel a szem alatti sötét karikák eltüntetése, ha...

  • a páciens lidocain érzékeny, hiszen a töltőanyag lidocaint tartalmaz 
  • a páciens terhes vagy szoptat, illetve, ha fennáll a terhesség lehetősége 

SZEM ALATTI KARIKA FELTÖLTÉS ELŐTT - ELŐKÉSZÜLETEK

  • Kezelés előtt két héttel ellenjavallt az aszpirin, illetve a ginkgo biloba- és egyéb gyógynövény hatóanyagú természetgyógyászati készítmények szedése.
  • Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. 
  • A rövid, 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően plasztikai sebészünk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

TÉVHITEK

A karikatöltés mindenki számára megoldás, akinek problémája van a szem alatti területtel. Valójában ez nem így van, bizonyos esetekben a problémára más módszereket fog javasolni a szakember. Gyere el ingyenes konzultációnkra, hogy együtt megbeszélhessük, mi számodra a legjobb megoldás. 

MENNYI IDEIG TART A SZEM ALATTI KARIKÁK FELTÖLTÉSE?

A kezelést ambulánsan végezzük, teljesen fájdalommentes, és mindössze 20-25 percet vesz igénybe. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

A kezelés hatása azonnali, a szem alatti karikák eltűnnek, a ráncok kisimulnak, a bőr ismét fiatalosan üdévé válik. Mivel a töltőanyag a bőr feszességéért szintén felelős kollagén termelését is stimulálja, a kezelt bőrfelület idővel még rugalmasabbá válik, egészséges és ragyogó lesz. A szem alatti karika eltüntetése látványos, a karikatöltés eredménye egyéntől függően 8-18 hónapig tart. 

KEZELÉS UTÁN

Kisebb duzzanat, vagy enyhe szem alatti bevérzés a beavatkozás után jelentkezhet, de ezek pár nap alatt nyom nélkül felszívódnak. A feltöltő anyag 10-14 nap alatt kerül a végleges szöveti környezetbe, ekkor látható majd a végleges eredmény. 
Az eredmény hosszú távú fenntartásának érdekében kerülendő a szauna és a szolárium használata. 

KARIKATÖLTÉS KORREKCIÓ

Amennyiben a beavatkozást követő két hét után is észlelsz bármilyen asszimetriát vagy problémát, szeretettel várunk vissza klinikánkra ingyenes kontrollvizsgálatra.

Árlista

Szem alatti karikák feltöltése árak

A szem alatti ráncok feltöltése, a karikatöltés aktuális árai:

KarikatöltésÁr
Teosyal Redensity II 1 ml 130.000 Ft

Előtte-Után

Szem alatti karika Szem alatti karika