Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
VIVACE kezelés - műtét nélküli bőrfiatalítás - Dr. Goodwin

Vivace RF kezelés

Leírás

MI AZ A VIVACE?

Hatékony, innovatív,biztonságos!

A VIVACE mikrotűs kezelés stimulálja a kollagén és az elasztin rostok képződését, feszesebbé teszi a bőrt, kisimítja a kisebb ráncokat, elhalványítja az aknés hegeket, bőrhibákat, összehúzza a pórusokat, hidratálttá és tónusossá varázsolja a bőrt.

A VIVACE kezelés egyszerre egyesíti a frakcionált lézer, a hagyományos rádiófrekvencia, az IPL és a dermaroller előnyeit. A bőrfiatalítás három hatását ötvözi: kollagén indukciós terápia, sebgyógyulási folyamat és a LED fényterápia.

  • Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését.
  • Sebgyógyulási folyamat – Felgyorsítja a bőr épen maradt területeiből kiindulva a tűszúrások mikrosérüléseinek természetes sebgyógyulási folyamatát. Ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz.
  • Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény javítja az aknés bőr állapotát.

HOGY ZAJLIK A KEZELÉS?

A kezelést ambulánsan végezzük, a kezelt felületen helyi érzéstelenítést használunk, ahol több, apró tűszúrással történik a beavatkozás. A kezelés során használt frekvencia, a tűk mélysége, a rádiófrekvencia időtartama, a LED fény színe, és az intenzitás személyre szabható, így különböző adottságú pácienseknél is hatékonyan alkalmazható.

KINEK JAVASOLJUK?

Bárkinek, aki kisimultabb, feszesebb bőrre vágyik, akné utáni hegekkel vagy éppen tág porusokkal küzd. A frakcionális multi-mikrotűs RF kezelés hatékonyabban és biztonságosabban alkalmazható megoldás bőrszíntől függetlenül, az év egészében, akár a nyári időszakban is.

KINEK NEM JAVASOLJUK?

  • Ha a kezelt felületen herpesz, szemölcs, közepes vagy súlyos ekcéma áll fenn. 
  • Rákos betegeknek, akik kemo-/sugárterápiában részesülnek
  • Azoknak, akik Roaccutane-t használnak akne kezelésére

KEZELÉS ELŐTT

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően specialistánk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A kezelés körülbelül 30-60 percet vesz igénybe.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

Már az első kezelés után azonnal látványos eredményt tapasztalhatsz, míg a kollagén stimuláció garantálja a hosszútávú tartós eredményt, erre a kezelést követő pár hétben számíthatunk.

A kívánt eredmény eléréséhez 3-4 kezelés szükséges 3-4 hetente ismételve.

KEZELÉS UTÁN

Kezelés után a kezelt bőrfelület kicsit húzódhat, kipirosodhat, de ez pár óra alatt elmúlik.

Árlista

Vivace kezelésekÁr
teljes arc 1 alkalom 120.000 Ft
teljes arc 3 alkalom 360.000 Ft 310.000 Ft*

Előtte-utána

Vivace Vivace

Kapcsolódó tartalom