fbpx
Oldal kiválasztása

Izzadás kezelés

Érezted már kellemetlenül magad attól, hogy összeverejtékezted a ruhádat?

Ha ismerős az érzés, akkor jelentkezz most izzadáscsökkentő kezelésre!

Az izzadáskezelés előnyei:

  • eltűnnek a foltok
  • soha többé kellemetlen szag

Szervezetünk természetes hűtőrendszere az izzadás

Testünk több, mint a fele víz; a kiegyensúlyozott vízfelvétel- és leadás jelentős szerepet játszik a szervezet folyadék háztartásának egyensúlyában. Ezen egyensúly fenntartása fontos a test számos fiziológiai folyamatában. Testünk alapvető működési folyamatai okoznak folyadékveszteséget a szervezetben: a légzés, a verejtékezés és a vizelés is. A vízháztartás összetett idegi és hormonális folyamatok szabályozzák.

A verejtékezés védi szervezetünket a túlmelegedéstől. Testünk a bőr teljes felületén keresztül adja le a felesleges hőt. Bőrünk irharétegében találhatók a verejtékmirigyek, melyek az izzadságot (verejtéket) előállítják. Az izzadság 99%-ban víz és további 1%-ban különféle sókat tartalmaz. Több izzadság termelődik fokozott fizikai tevékenység, sport hatására, nagy melegben, és a testhő emelkedésével járó betegségek során is.

A túlzott verejtékezés kellemetlensége

Bizonyos betegségek velejárójaként, vagy meghatározott pszichés állapotokban, például stressz hatására túlzott verejtékezés lép fel. Ez érintheti a teljes bőrfelületet egyenletesen, vagy csak meghatározott területeket: a hónaljat, a tenyereket, a talpakat vagy a fejbőrt. A normál mennyiségű izzadást a napi szépségápolásban használatos dezodorok, izzadsággátlók segítségével kezelhetjük vagy akár csökkenthetjük is, de ezek a készítmények nem alkalmasak a túlzott mértékű helyi verejtékezés hatékony kezelésére. A megnövekedett mértékű verejtékezés a bőrön található gombák és baktériumok hatására rövidesen erősebb szagúvá válik, és ezáltal nem csak a fokozottan izzadó személynek, hanem környezetének is kellemetlenséget okoz.

Ebből fakadóan, további stresszt okoz az ezzel küzdő személynek, csökkenti az önbizalmát és gátolja a társas kapcsolataiban.

Ne halogassad késöbbre!

Az időpont foglalásakor megadott telefonszámon felhívunk, és egyeztetünk veled egy alkalmas időpontot, amikor már a kezelést is el tudjuk végezni.

Izzadás kezelés orvosi segítséggel

A Dr. Goodwin Központ plasztikai sebészei által végzett, b.tox hatóanyag befecskendezésével történő izzadás kezelés a hónalj területén alkalmazható.

A beavatkozás megkezdése előtt a plasztikai sebész szakorvos körül határolja a kezelendő területet. Az érzéstelenítést követően a plasztikai sebész az előre megtervezett és bejelölt pontokon befecskendezi a b. toxin hígított oldatát. A hatóanyag blokkolja az izzadságmirigyek működését, ezáltal csökkenti a verejtékezés mértékét. Az izzadáskezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, érzéstelenítő sprayt és jegelést alkalmazva, mindössze fél órát vesz igénybe.

Az izzadás komoly nehézséget okozhat

A beavatkozás során különös jelentőséggel bír a plasztikai sebész szakorvos gyakorlati tapasztalata. Az injekció beadási helye, módja és a hatóanyag mennyiségének helyes megválasztása határozza meg a kezelés eredményességét. Egy-egy terület izzadásának csökkentésére hosszú hónapokig akár egyetlen kezelés is elegendő. Ez a kezelés nem végleges hatású beavatkozás, ezért az egyéni adottságoktól függően időnként ismételni kell.

Az izzadáskezelés ára

A kezelés ára átlagos erősségű verejtékezés és terület esetén 2 x 90.000,- Ft

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider