Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Köllő Babett szépészeti beavatkozás

Köllő Babett

Köllő Babett

Köllő Babett, színésznő

Számos színházi és filmes sikeren túl, ő a kislányára a legbüszkébb. Nagy hangsúlyt fektet a test és a lélek ápolására.

Nem titkolja, hogy több szépészeti beavatkozáson esett át, mégis a természetesség híve.

Köllő Babett Dr. Molnár Miklós vezető plasztikai sebésszel konzultál

Babett: Azért jöttem, mert olyan tíz vagy tizenkét éve van bent ez az implantátumom, közben gyereket szültem, és szerintem ezt időnként cserélni kell. Én úgy érzem, hogy most már nem is úgy áll, nem úgy néz ki, mint új korában, és nem is komfortos.

Dr. Molnár Miklós: Jogos a feltevés Babett, hiszen ez egy idegen test – a szilikon implantátum – ami gyakorlatilag nem tart lépést a test öregedési folyamatával. Eltelt tíz év, az alatt történt egy gyerekvállalás, egy szoptatás, tehát annyi minden érte ezt a mellimplantátumot, hogy érdemes természetesen kicserélni.

Köllő BabettSokszor fordul elő az, hogy a hölgyek éveket töltenek el anélkül, hogy orvosi vizsgálat alá vetnék magukat. Évente egyszer érdemes szakorvosi vizsgálatot végeztetni, illetve emlőultrahangot végeztetni, megnézni, hogy ez az implantátum, milyen állapotban is van.

A műtét során a korábbi implantátumot eltávolítjuk, a korábbi tokot is oldjuk, és egy új, nagyobb méretű implantátumot fogunk belehelyezni. Szükséges egy nagyobb méret, mivel a korábbi implantátum elmozgott, és az elmozgása során kialakult egy nagyobb tér.

Maga a műtét időtartama másfél órát fog igénybe venni, természetesen sokkal könnyebben fogja venni az ember az implantcserét, hiszen tapasztaltabb, kevesebb fájdalmat fog érezni. A bekerülő új implantátum modernebb lesz, mint a korábbi implantátumok, hogy mennyi az élettartama, azt most nem tudjuk megmondani, ezért is fontos az, hogy minden évben szakorvos is lássa ezt az eredményt.