Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
» Arcplasztika a feszes arcért ☼ Dr. Goodwin Központ

Arcplasztika

Leírás

Arcod a külső hatásoknak leginkább kitett bőrfelület

Az időjárásnak és az életmódunknak egyik leginkább kitett testrészünk az arcunk. 40 éves kor után, arcbőrünk veszít a feszességéből és megereszkedésre hajlamos, esetleg kisebb-nagyobb ráncok is megjelenthetnek már az arcon és a nyakon. Reggel a tükörbe tekintve, vagy akár egy előnytelenebb fotón is előnytelenül látszódhat már a korunk, arcunk veszít üdeségéből, fiatalos kisugárzásából.

Az arcplasztikai beavatkozás segítségével az arc és a nyak megereszkedett bőre korrigálható olyan módon, hogy az arc és a nyak területe fiatalosabbá, feszesebbé és kontúrosabbá válik.

Mi történik veled a beavatkozás során?

Az arcplasztikai műtét során a sebész a metszéseket a hajas fejbőrön, a fül előtti területen és a hajvonal mentén végzi, ezért gyógyulás után zömében nem maradnak feltűnő, látható hegek. A plasztikai sebész a műtét alatt a megereszkedett, feleslegessé vált bőrt eltávolítja, ezáltal feszesebbé válik az arc. Az arcplasztikai beavatkozás kombinálható szemhéjplasztikával és ráncfeltöltéssel is. Amennyiben szükséges, a plasztikai sebész a beavatkozás előtt zsírleszívást végez az arc nyak és áll körüli részein.

Az arcplasztika altatásban végzett műtét, melynek hossza megközelítőleg két-három óra. Az első konzultáció során egyeztethetsz a plasztikai sebésszel arról, hogy számodra melyik az optimális arcplasztikai technika, például, hogy javasolt-e a ráncfeltöltés a beavatkozás során, vagy hogy a legjobb végeredmény érdekében szükség van-e zsírleszívásra a műtétet megelőzően.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, akár egészségügyi szolgáltatást, akár plasztikai beavatkozást vagy szépészeti kezelést veszel igénybe nálunk.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első ingyenes konzultációra még ma.

Előtte-utána

Arc plasztika Arc plasztika

A kezelésre specializálódott orvosaink