Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
» Combplasztika, feszesebb combok ☼ Dr. Goodwin Központ

Combplasztika

Leírás

Amit a feszes combokért tehetsz

Combunk a test más részeihez hasonlóan idővel veszít feszességéből. A combplasztika olyan műtéti beavatkozás, melynek során a plasztikai sebész eltávolítja a megereszkedett bőrt és a felesleges zsírszövetet, így visszanyerheted combjaid rugalmasságát és korábbi formáját. 

A combokon felszaporodott zsírszövet megfelelő bőrtónus esetén és 40 év alatt műtét nélkül, zsírleszívás útján eltávolítható. 40 év felett, testsúlyingadozások, nagymértékű fogyások következtében a bőr rugalmassága csökken, a bőr alatti kötőszövet meggyengül és a combok belső felszínén kinyúlik a bőr, amit csak combplasztika műtéttel lehet korrigálni.

Mi történik a combplasztika során?

A combplasztika során a plasztikai sebész a felesleges bőrt a zsírszövettel együtt eltávolítja. Annak érdekében, hogy a hegek teljesen rejtve maradjanak a plasztikai sebész a szeméremdomb oldala mentén, a bikini vonalban és a combhajlatban ejt bemetszést. Ezzel a metszéssel biztosítható, hogy a képződő heg ne legyen kiszélesedett, vaskos és a bikini vonalon belül rejtve maradjon. Amennyiben csak zsírleszívás szükséges a felesleges zsírszövetet a plasztikai sebész vékony, 4-6 mm-es átmérőjű csöveken keresztül, vákuumos szívással, 1 cm-es rejtett metszéseken keresztül távolítja el.

A zsírleszívást altatásban végezzük, időtartama 1,5-2 óra. A combplasztika beavatkozás átlagos időtartama 2-3 óra, a műtétre altatásban kerül sor.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, akár egészségügyi szolgáltatást, akár plasztikai beavatkozást vagy szépészeti kezelést veszel igénybe nálunk.

Az első konzultációt, amely a vágyott combplasztika beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges. Ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!

Előtte-utána

Comb plasztika Comb plasztika

A kezelésre specializálódott orvosaink
Kapcsolódó tartalom