Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
» Karplasztika a formás felkar titka ☼ Dr. Goodwin Központ

Karplasztika

Leírás

Vége a petyhüdt felkaroknak!

Ahogyan testünk többi részén, úgy a felkarunkon is felszaporodhat a zsírszövet, ezzel rontva megjelenésünk összhangját. Öltözködésnél is előnytelenül mutat a vaskos, petyhüdt felkar.

A felkarplasztika megfelelő bőrtónus esetén zsírleszívást jelent a felkar területéről. 40 év felett, amikor a bőr már veszít feszességéből és a felkar belső felszínén a bőr megereszkedik,a zsírleszívás már nem elegendő. Ilyenkor felkarplasztikára kerülhet sor. 

Egyéni adottságoktól függ tehát, hogy a karplasztika során zsírleszívásra, vagy szükség esetén a felesleges bőr eltávolítására kerül-e sor.

Mi történik a karplasztika során?

A karplasztikai beavatkozás során az előre bejelölt metszéseken keresztül egy vékony csövet vezet be a plasztikai sebész és vákuum segítségével, kontrollált oda-vissza mozgással fellazítja és eltávolítja a felesleges zsírszöveteket. Ezt követően a megnyúlt bőrt kimetszi a plasztikai sebész, ami a felkarok belső oldalán futó hegvonalat eredményezi. Az általunk használt kiváló minőségű, amerikai felszívódó fonalaknak köszönhetően a hegek szépen és gyorsan gyógyulnak.

A karplasztikát minden esetben altatásban végezzük, melynek időtartama a szükséges korrekció típusától függően egy-másfél óra.

Bátran keress fel minket!

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj a karplasztikai beavatkozás során.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Az első konzultációt, amely a vágyott beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!

Előtte-utána

Kar plasztika Kar plasztika

A kezelésre specializálódott orvosaink
Kapcsolódó tartalom