fbpx
Oldal kiválasztása

Ráncfeltöltés: a hialuronsav, mint a fiatalság elixírje

Mindenkiben erősen él az igény arra, hogy a tükörbe nézés pillanatában elégedettség fogja el. A kor előrehaladtával egyre több esztétikai szépséghiba jelenik meg az arcon és a bőr is egyre veszít a rugalmasságából. A változást nehéz teljes elfogadással kezelni, nem véletlen, hogy a legtöbben elgondolkodnak azokon a szépészeti beavatkozásokon, melyek során kevés kockázattal hozzá lehet jutni a fiatalság elixírjéhez.

A hialuronsavas ráncfeltöltés természetes eszközökkel állítja vissza a bőr feszességét, miközben egy gyors beavatkozás alkalmával eltünteti azokat a ráncokat is, amik idővel belső feszültséget keltenek. Ha szeretnéd visszanyerni arcod eredeti volumenét, akkor a Dr. Goodwin csapata egy személyre szabott kezelés keretein belül mindent biztosít, amire csak vágysz!

Fiatalos megjelenés műtéti beavatkozás nélkül

Ahogyan a test idősödik, úgy az arc is változik, és ezzel nap mint nap szembesülünk. Eleinte csak finom kis barázdák és apró ráncok jelennek meg, mígnem azt vesszük észre, hogy már a bőr is nagymértékben elvesztette korábbi rugalmasságát, hidratáltságát és volumenét. Az öregedés egy megállíthatatlan folyamat, amivel előbb vagy utóbb, de mindannyian szembenézünk.

Mentálhigiénés szempontból a jelek egy részét fontos, hogy el tudjuk fogadni, de esztétikailag létezik megoldás arra, hogy könnyebbé tegyük a folyamatot önmagunk számára. Nem meglepő, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok az esztétikai kezelések, melyek a lehető legkíméletesebb módon, műtéti beavatkozás nélkül biztosítanak magabiztosságot és fiatalos megjelenést.

Ilyen például a hialuronsavas ajakfeltöltés és ráncfeltöltés is, melyek a legkorszerűbb anyagokkal és technikákkal segítenek visszanyerni mindazt, amit már elveszettnek hittünk.

A hialuronsavas ráncfeltöltést neked ajánljuk, hogyha:

  • a bőröd szárazabb, fakóbb és megereszkedett, de szeretnéd, hogy ez változzon.
  • zavarnak a környezetből származó káros hatások miatt kialakult ráncok (pl. erős napsugárzás).
  • szeretnél megszabadulni az öregedés okozta ráncoktól.
  • régóta keresed azt a megoldást, ami kockázat– és fájdalommentes, de közben látványos eredménnyel szolgál.
  • egy gyors esztétikai beavatkozással hosszú távra szeretnéd visszanyerni az önbizalmad és a magabiztosságod.

Gyorsan és hatékonyan a ráncok ellen

Mielőtt a hialuronsavas feltöltésbe azonnal belevágnál, fontos tudni, hogy a ráncok egyes típusainál lehet, hogy épp egy másik kezelés lesz a befutó. A ráncokat ugyanis több módon is csoportosíthatjuk, de hogyha két nagy kategóriát szeretnénk meghatározni, akkor külön kell választanunk a dinamikus és a statikus ráncokat.

A dinamikus típusú ráncok bosszantók, ugyanis nehezen kezelhetők. Ide tartoznak a mimika miatt kialakuló barázdák, mint amilyen a mosolyránc (közismertebb nevén szarkaláb), vagy a homlok gyűrődéseiből kialakuló redő is. Ezeket botox kezelésekkel orvosolják, míg ezzel szemben a hialuronsavas beavatkozásokat az olyan statikus ráncok ellen alkalmazzák, amiket a gravitáció vagy a bőr víztartalmának csökkenése okoz.

A hialuronsavas feltöltés alkalmazási területei

Az arc bármely területén alkalmazható a hialuronsavas feltöltés, de a korábbiak értelmében akkor igazán hatékony, hogyha a kialakuló ráncokkal szemben szeretnénk alkalmazni. Természetesen állandósult ráncoknál is érdemes számításba venni, de ebben célszerű mindig szakember véleményét kérni. A feltöltés a teljesség igénye nélkül kérhető: az ajkaknál, a halántéknál, a homloknál, a szemöldöknél, a járomív területén, de a szem alatti karikáknál is.

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

hialuronsavas töltést használunk az ars formálására

A ráncfeltöltés technikájának hátterében

A hialuronsavas ráncfeltöltés injektábilis töltőanyagok segítségével történik, azonban az injekciózásnak többféle technikája is lehetséges. A beadás folytonosságát tekintve ez egyaránt függ a mélységtől és az irányvezetéstől.

Ahhoz, hogy már a nulladik percben meg tudj nyugodni a folyamatot illetőleg, érdemes igénybe venned az ingyenes konzultáció lehetőségét. Ekkor a plasztikai sebész felkészít téged a személyre szabott kezelés menetére, és abba is beavat, hogy mely töltőanyaggal fog zajlani az eljárás.

Jó, ha tudod, hogy a Dr. Goodwin Szépség– és Egészségközpontjában a Juvederm töltőanyag jelenti a gyógyírt, aminek legfőbb hatóanyaga a hialuronsav. Ez egy olyan modern és korszerű termék, ami már önmagában is érzéstelenítőt tartalmaz, ezzel biztosítva a fájdalom legalacsonyabb hatásfokát. Ennek értelmében a feltöltés előtt nem történik külön injekciós érzéstelenítés – mert az fájdalmasabb lenne, mint a beavatkozás –, de a Lidocain spray és egy érzéstelenítő krém segítségével a szakemberek biztosítanak a kellemetlenségek elkerüléséről.

Amit még érdemes tudni a beavatkozásról

A hialuronsav egy olyan molekula, amely az emberi szervezetben természetes módon is megtalálható. Egyszerre segít az ízületek és a porcok működésében, de a bőr kapcsán is fontos szereppel bír: vízmegkötő képessége kiemelkedő. Mivel az öregedés következtében a bőr épp a víztartalom csökkenése miatt veszít a rugalmasságából és feszességéből, ezért nem véletlen, hogy a hialuronsav injektálása páratlan hatékonyásggal veszi fel a harcot a ráncokkal szemben.

Annak köszönhetően, hogy a hialuron egy természetes eredetű anyag, nem kell tartani a ráncfeltöltés következményeitől vagy allergiás reakciótól, ugyanis a legnagyobb kockázat is csupán egy pár napig tartó duzzanat. További előnyének számít, hogy:

  • eredményessége szinte azonnal megmutatkozik,
  • az eljárás nem vesz igénybe több időt 15 percnél vagy fél óránál,
  • a gyógyulási idő csupán pár nap,
  • hatása mégis tartós. (A hosszú távú eredmény függ a páciens életkorától, életmódjától, bőrének szerkezetétől stb.)

Dr. Goodwin: ahol a legnagyobb biztonságban vagy

Ha egy biztonságos és szakmailag is elismert kezelési formát keresel, nálunk jó helyen jársz! A ráncfeltöltéssel kapcsolatos első konzultációt díjmentesen kínáljuk, és olyan részletes felvilágosítást biztosítunk, hogy a döntéshozatal a lehető legkönnyebb legyen számodra.

Minden felmerülő kérdésedre készséggel válaszolunk, és előre biztosítjuk a kiemelkedő minőséget. Ha egy exkluzív környezetben és a legkorszerűbb technikák segítségével szeretnél megújulni és felfrissülni, nálunk valóban biztonságban leszel: felhasznált anyagaink kiváló minőségűek, és a legszigorúbb törvényi előírásoknak is megfelelnek.

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider