fbpx
Oldal kiválasztása

Ráncfeltöltés

Arcodon az öregedés első apró jelei

Testünk öregedésével együtt az arcunk bőre is folyamatos változáson megy keresztül. A napfény és egyéb ártó, külső hatások finom barázdákat, ráncokat okoznak. Az idő múlásával csökken a zsírtermelő mirigyek aktivitása, így a bőr egyre szárazabbá válik, elveszíti korábbi feszességét, rugalmasságát. Ez a folyamat sajnos megállíthatatlan, így a fenti problémákkal előbb vagy utóbb mindannyian szembesülünk.

A különféle ráncfeltöltő kezelések annak köszönhetik népszerűségüket, hogy műtéti beavatkozás nélkül adják vissza az arc fiatalos megjelenését.

Mi történik a ráncfeltöltés során?

ráncfeltöltés során injektábilis töltőanyagok segítségével a plasztikai sebész megszünteti vagy elhalványítja az apró ráncokat a homlok, a glabella, a szemöldök, az orr barázdái mentén és az ajkak területén.

Amennyiben korábban már volt ráncfeltöltésed, arról mindenképp tájékoztasd a plasztikai sebészt, mert az meghatározhatja a választott töltőanyag típusát.

Az injektábilis implantátumokkal elsődlegesen azokon a ráncokon lehet segíteni, amelyek kötőszöveti sorvadás vagy hiány miatt lépnek fel. Központunkban elsősorban felszívódó töltőanyagokat használunk. A ráncfeltöltés során érzéstelenítő injekció adása általában nem szükséges, mert az fájdalmasabb lenne, mint a töltőanyag bejuttatása, ezért csak Lidocain sprayt vagy érzéstelenítő krémet alkalmazunk. A plasztikai sebész fertőtleníti a bőr felszínét, érzésteleníti, majd vékony tűvel befecskendezi a töltőanyagot.

A beavatkozás 10-15 percet vesz igénybe.

Az injekciózásnak többféle technikája lehetséges, mélységét, irányvezetését, a beadás folytonosságát tekintve. Az első konzultáción a plasztikai sebész részletesen tájékoztatja az Ön esetében szükséges technikáról. Plasztikai Intézetünkben Juvederm termékcsalád felszívódó töltőanyagaival dolgozunk. E készítmény legfőbb hatóanyaga a hialuronsav, mely bőrünk természetes alkotóeleme. Az életkor előrehaladtával a szervezetünkben lévő hialuronsav folyamatosan csökken. A Juvederm töltőanyagának köszönhetően pótolni tudjuk, amit a bőr az évek során elveszített. A Juvederm Ultra az egyetlen hialuronsav-tartalmú ráncfeltöltő termék, amely helyi érzéstelenítőt tartalmaz, így alkalmazása minimális fájdalommal jár.

Bátran keress fel minket!

Az első konzultációt a rácfeltöltés kezelésre díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a beavatkozásra. Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is. Kérj időpontot az első ingyenes konzultációra még ma.

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Időpontkérés
close slider