fbpx
Oldal kiválasztása

Ránckezelés B0T0X injekcióval

Mimikád nyomot hagy a te arcodon is

Arcunkon a legtöbb ránc kialakulásában döntő szerepe van a mimikai izmok erőteljes működésének. A homlok gyakori ráncolása, a mosolygás, a szemöldök összehúzása mind barázdák, ráncok kialakulásához vezethet. Ráncaink eltüntetésére megbízható megoldást nyújt a B0T0X ránckezelés.

A B0T0X ránctalanító kezelés összefoglaló elnevezés, minden olyan terápia idetartozik, amelyet a b. toxin megfelelően hígított oldatával végeznek. A B0T0X felhasználhatósága nagyon széleskörű.

 

Mi történik a B0T0X ránckezelés során?

 

ránctalanító kezelés lényege, hogy a mimikai izmok működésének korlátozásával megakadályozza a ráncképződést, illetve a ráncok látványos mélyülését azáltal, hogy átmenetileg blokkolja a ráncok kialakulásáért felelős izmokat és a perifériás ideg-izom közötti ingerület átvitelét. A hatás mértéke és ideje némileg függ a beadott mennyiségtől és a beadás helyétől.

 

B0T0X ránckezelés mindössze negyed órát vesz igénybe, melynek során a plasztikai sebész a b. toxin hígított oldatát fecskendezi a kezelendő területbe. A beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük, érzéstelenítő krémet vagy Lidocain injekciót alkalmazva.

 

Az érzéstelenítést követően a plasztikai sebész az előre megtervezett és bejelölt pontokon, vékony tű segítségével beinjekciózza a hatóanyagot. A beavatkozás során különös jelentőséggel bír a plasztikai sebész gyakorlati tapasztalata. A B0T0X injekció beadási helye, módja és a hatóanyag mennyiségének korrekt megválasztása határozza meg a kezelés eredményességét. Mélyebb ráncok esetén hialuronsavas feltöltéssel lehet kiegészíteni a kezelést, de csak a ránctalanítást követően kb. 1 hét múlva, amikor már az izmok gyűrő hatása nem mozdíthatja el a feltöltő anyagot.

A B0T0X másra is használható

A B0T0X hatóanyag ránctalanítás mellett alkalmazható a szemöldökemelésre, nyitottabb szemrés kialakítására, vagy a felső fogíny kivillanásának korrekciójára, ajakformálásra, „tic”-jellegű arcrángások, migrénes fejfájást okozó érgöcsök megszüntetésére, a túlzott izzadás (hyperhydrosis) gátlására tenyéren, talpon valamint a fejbőrön is.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel a B0T0X ránckezelés során.

Szakmailag alaposan felkészült plasztikai sebész orvosaink teljes körűen gondoskodnak arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, amikor igénybe veszed a ránckezelés szolgáltatásunkat. Plasztikai sebész szakorvosaink sok év és több ezer elégedett, szépülni vágyó páciens tapasztalatával segítenek téged a kezelés során.

B0T0X kezelés utáni javaslatok

Az injekciózást követően enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, kisebb bevérzések jelentkezhetnek a beadás helyén. Otthonában szövetanyagba burkolt jéggel történő hűtéssel csökkenthető a duzzanat.

Az esetleges véraláfutásokra Feketenadálytő krém javasolt

A kezelés napján enyhe arclemosás engedélyezett. Holnaptól smink, szájfény, rúzs használható.
1 hétig kerülni kell a napozást, továbbá a szauna és szolárium használatát.

A beadott készítmény felszívódó, ezért az eredmény fenntartása érdekében karbantartó kezelések szükségesek (B0T0X esetén 5-6 havonta). Az eredmény, egyéntől függően 3-7 napon belül alakul ki, azt követően 3,5-4 hónapig tart, majd megkezdődik a felszívódási folyamat és visszaáll a kezelés előtti állapot.

Az anyagok felszívódását befolyásolja a szervezetének egyéni biológiai reakciója, életmódja.

Szauna, szolárium sűrű használata, energia italok fogyasztása meggyorsítja a beadott anyag felszívódását, ezáltal csökken a hatástartam.

Rendszeres testmozgás, napi 6-7 óra alvás, kiegyensúlyozott étrend, bőséges folyadékfogyasztás segít megőrizni a kezelés tartósságát.

Bizonyos esetekben egyéni biológiai és anatómiai sajátosságok miatt a bevérzések nyomai hosszabb ideig, akár 3-4 hónapig is megmaradhatnak. A rezisztens véraláfutásokra Auriderm/Auriga K vitaminos krémet javaslunk. Amennyiben 6 hónap alatt is megmaradnak a véraláfutás nyomai, akkor villanófényes IPL kezelés (3-6 alkalom) kell végezni ahhoz, hogy teljesen eltűnjenek a bevérzés maradványai.

B0T0X ránckezelés akciós ár

1 terület 35.000,-
2 terület 65.000,-
3 terület csak 90.000,-

B0T0X STRONG

1 terület 50.000,-
2 terület 90.000,-
3 terület 125.000,-

Izzadás kezelés

hónalj izzadáskezelés (átlagos terület, és izzadás esetén) 2 x 90.000,-
(a tényleges kezelendő terület méretétől függően lehet több is)
Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider