Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
5 érdekesség a szálbehúzásról

5 érdekesség a szálbehúzásról

5 érdekesség a szálbehúzásról

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne, ha arcod feszes és fiatal lenne? A Szálbehúzással műtét nélkül elérheted mindezt. Blogcikkünkben most 5 olyan érdekességet gyűjtöttünk össze, amely még jobban meghozza a kedvedet ehhez a kezeléshez.

1.A Szálbehúzáshoz használt szálak felszívódó anyagok

Ezek a szálak a sebészetben használt varratokhoz hasonlóan körülbelül 6 hónap alatt felszívódnak, de hatásuk akár 1–1,5 évig is eltarthat. Bőrünk szinte azonnal feszesebbnek, és tónusosabbnak látszik majd, mivel a szálak mentén a kollagéntermelés elindul. A felszívódó szálak használata kevesebb kockázatot jelent, mint a maradandó szálaké.

2.Klinikánkon bioszálakat használunk

A bioszálak előnye nem más, mint az, hogy az emberi szervezetbe kerülve természetesen szívódnak fel, illetve semmiféle allergiás reakciót nem váltanak ki. Feszesítik, és egészen felszívódásukig megtámasztják a bőrt, mellettük pedig fokozódik az új kollagén rostok képződése. 

3.Szembetűnő eredmények

A Szálbehúzás eredménye szinte egyből látszik, a változás pedig egy hónap után lesz nagyon szembetűnő. Az új kollagén a harmadik hónap tájékán kezd el termelődni, ami által akár egy évig is fiatalnak tűnhet a bőrünk. A legtöbben szinte a kezelés után azonnal visszatárhetnek a munkába, és élvezhetik újdonsült megjelenésüket.

4.A ráncfeltöltésben is segít 

Mivel a beültetett szálak új, saját kollagén kötegeket hoznak létre, lassítják a bőr öregedési folyamatát, az arcbőr pedig nem csak feszessé, hanem fiatalossá is válik. A hialuronsavas töltőanyag átmenetileg visszaadja az arc feszességét, és megemeli a megereszkedett szöveteket. Megszűnik petyhüdtsége, eltűnnek a mély ráncok, s mindez egyfajta üde hatást kelt.

5. Tanulmányok is készültek a kezelésről

Az Aesthetic Surgery Journal 2018-ban megjelent tanulmánya 160 szálbehúzásos páciens esetét elemezte. A tanulmányban arra a következtetésre jutottak, hogy a kezelés során behelyezett szálak azonnali javulást idéztek elő a páciensek bőrét illetően. Ezt az eredményt még további két szakirodalmi tanulmány is alátámasztotta!


Jelentkezz be klinikánkra, fiatalítsd és feszesítsd arcodat te is szálbehúzással! A kezelésnek köszönhetően nem kell többet azon aggódnod, hogy arcodon meglátszódnak az öregedés jelei vagy épp elveszti a rugalmasságát!

Ingyenes konzultáció