Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
5 ok, amiért nagyon népszerűek a kézfiatalító kezelések!

5 +1 ok, amiért nagyon népszerűek a kézfiatalító kezelések!

Mindig is olyan tökéletes kezekre vágytál, mint a divatmagazinokban szereplő modelleké? A kézfiatalítással most elérheted mindezt!

Ahogyan mondani szokták a szem a lélek tükre, a kezünk pedig arról árulkodik hogy, hány évesek vagyunk, hogyan ápoljuk a bőrünket és mennyi folyadékot fogyasztunk. Nagyon fontos, hogy a kezünk alapján megítélhetnek minket, és azt, hogy mennyire elegáns valakinek a megjelenése, illetve mennyire ápolt az illető. A kézfogás az alapvető bemutatkozás elengedhetetlen jele, így valóban érdemes kezünk ápoltságára odafigyelni.

Az évek múlásával azonban kézfejünkön megjelenhetnek a ráncok, a kitüremkedések, illetve foltok, így nem véletlen, hogy tenni akarunk azért, hogy esztétikusabb legyen kezünk.

Blogcikkünkben most összegyűjtöttük nektek, hogy miért olyan népszerűek a kézfiatalító kezelések!
 

1.Azonnali eredmény, hatékonyság

A száraz, ráncos és eres kézfejek kezelésére számos házilag is alkalmazható alternatíva jött létre az elmúlt évtizedekben. Az otthoni gyümölcsös, joghurtos és citromos pakolásokkal, illetve egyéb masszázsos módszerekkel szemben a kézfiatalítás eredménye már egy kezelés után látványos lesz. A kézfej bőre szinte azonnal visszanyeri rugalmasságát, és hidratáltságát – ez pedig annak köszönhető, hogy a kezeléshez egy nagyon hatékony hialuronsavas töltőanyagot használnak.

2.Kortól függetlenül ajánljuk

A kézfiatalítás korosztálytól függetlenül hatékony eljárás, és mindenki igénybe veheti, aki már tapasztalja az idő múlásának jeleit. Mivel kezünk egyénileg van kitéve a különböző környezeti  hatásoknak, illetve fizikai megterheléseknek, így egyénileg változó, hogy kinél, mikor jelentkeznek az öregedés jelei. Ha már fiatalon észreveszed, hogy vénáid és csontod kitüremkedik a kézfiatalítás számodra is tökéletes!

3.Több,mint tízmillió ilyen kezelést végeztek 

A már említett töltőanyagnak köszönhetően a kezelés nagyon elterjedt, és rengetegen esküsznek hatékonyságára. Egy kutatás kimondja, hogy több, mint tízmillió kézfiatalítást hajtottak végre az elmúlt évtizedekben. Ezek az úgy nevezett dermális töltőanyagok nagyon népszerűek, és eredményük hosszú ideig látványos marad. 

4.Visszanyerjük vele éveinket

A folyamat eltűnteti a ráncokat, ezért kezünk – s ezáltal megjelenésünk is fiatalabbnak tűnhet. Elterjedt szokás, hogy nemcsak arcunkat, hanem kézfejünket is bepúderezzük állásinterjúk, fontosabb találkozók, színházi előadások, illetve esetleges fellépések, vagy hivatalos megjelenések előtt. A kézfiatalítással a púderezésnek is búcsút modhatunk, hiszen a kezelés állandó megoldást ad a kéz megjelenésének tökéletesítésére. 

5.Búcsút mondhatunk az állandó kézkrémezésnek

Biztosan nektek is ismerős az az érzés, amikor napi ötször a kézkrémetek után nyúltok, hogy kezetek hidratált maradjon. Noha, a kézkrémek mindig nagyon jó illatúak, és puha állagúak, használatuk több macerát okoz, mint hasznot! Nehéz kiválasztani belőlük a megfelelő minőségűt, mivel némelyik olyan anyagot is tartalmaz, ami kiszárítja a kezet, vagy nehezen szívódik fel. A kézfiatalítás segít abban, hogy kezed hidratált maradjon, mivel az eljárás során használt töltőanyagok, illetve azok eloszlatása egyenletesebbé és tónusosabbá teszik a bőrt. 

+1 Madonna is a kézfiatalításra esküszik

Az énekesnőnek mindig is problémásak voltak a kezei, hiszen folyamatosan azok rücskösségével küzdött. A híresség nyilatkozataiból megtudhattuk, hogy kézfiatalító kezelések sorozatán esett át, így tette kezeit tökéletessé. Most már Madonnának sem kell aggódnia azon, hogy előnytelen képek készülnek róla a vörös szőnyegen, illetve a kifutón!

És természetesen neked sem, ha igénybe veszed a már klinikánkon is elérhető Kézfiatalítást! 

Ingyenes konzultáció