Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
5 sztár, aki bámulatos eredményt ért el az ajakfeltöltéssel!

5 sztár, aki bámulatos eredményt ért el az ajakfeltöltéssel!

Az ajakfeltöltés az egyik legnépszerűbb esztétikai kezelés manapság. Nem csoda, hiszen a fájdalommentes beavatkozással pillanatok alatt látványos és maradandó változást érhetünk el. Az ajakfeltöltés fokozza magabiztosságunkat, mivel általa külsőnk esztétikusabb lesz. Bámulatos, hogy egy ilyen aprócska szépészeti beavatkozás milyen sokat dob a mindennapi megjelenésünkön.

Kedvcsinálóként összegyűjtöttünk nektek 5 olyan hollywoodi hírességet, akikkel csodát tett az ajakfeltöltés!

1.Lucy Hale

A Petty Little Liars sztárja, Lucy Hale látványos változáson ment keresztül az elmúlt években. A színésznő az ajakfeltöltés segítségévél tette ajkait vastagabbá, amely nagyon sokat dobott amúgy is gyönyörű megjelenésén.

2. Bella Thorne

Bella Thorne már egészen fiatal kora óta a nyilvánosság előtt áll, így nem csoda, hogy a tökéletes megjelenés mindig is fontos volt számára. A híresség ajkai az ajakfeltöltésnek köszönhetően teltebbek és határozottabbak lettek.

3. Megan Fox

Megan Fox megjelenése mindig is irigylésre méltó volt, így evidens, hogy ajkaira is felfigyeltünk. Az ajakfeltöltés hatására ajkai nem csak teltebbek, hanem arányosabbak is lettek.

4. Britney Spears

Britney nagyon szereti az ajakfeltöltést, mint esztétikai beavatkozást. Egyike azoknak a hírességeknek, akiknek erre saját orvosa van. Nyilatkozataiból megtudhattuk, hogy rajong ezért a szépészeti beavatkozásért.

5. Kylie Jenner

Természetesen, nem hagyhattuk ki a felsorolásból Kylie Jennert, aki húgával Kendall Jennerrel hasonlóan szinte a szemünk előtt nőtt fel. Kylie ajkai talán a legjellegzetesebbek, hiszen felettébb dúsak és igézőek.