Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Garancia, Szakértelem, Professzionális segítő személyzet

Garancia

100% elégedettségi garancia

Központunk legfőbb célja az, hogy a hozzánk forduló pácienseknek a lehető legjobb plasztikai sebészeti szolgáltatást biztosítsuk az első konzultációs időponttól a plasztikai beavatkozásokon át a műtétet követő utógondozásig. A nívós környezet, az alkalmazott modern technológia, a felhasznált kiváló minőségű és biztonságos implantátumok és egyéb, az orvosi ellátáshoz nélkülözhetetlen anyagok állandó magas minősége, az orvosi szakértelem és az ápoló személyzet empatikus hozzáállása mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a rajtad végzett beavatkozással és az igénybe vett szolgáltatásainkkal maradéktalanul elégedett legyél.

Implantátum garancia

Beavatkozásaink során csak CE jelzéssel és/vagy FDA (U. S. Food and Drug Administration – Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) minősítéssel rendelkező implantátumokat használunk. Európa szerte az Orvosi Eszközök Irányelvei és más nemzetközi szabványok pontosan kikötik azokat az előírásokat, amelyeknek implantátumgyártó partnereinknek és implantátumaiknak meg kell felelnie.

A világ vezető implantátumgyártói számos kiterjesztett garanciális programmal biztosítják a pácienseinknek a személyi biztonságot, és az életre szóló garanciát az implantátumokra. Ezek a programok ismeretlen eredetű felszakadásra vonatkoznak, valamint folyamatosan informálják a pácienseket az emlő implantátumokról szóló újdonságokról.

Szakértelem garanciája

A Dr. Goodwin Központ szakorvosai és egészségügyi dolgozói több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és folyamatos képzésekben tökéletesítik a tudásukat.

Professzionális segítő személyzet garanciája

Központunk minden egyes munkatársa jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakember, akinek küldetése, hogy teljes körűen gondoskodjon rólad az egészségügyi vizsgálatok, a műtéti beavatkozások és az utógondozás során.

Minőségi anyagok garanciája

Központunkban csakis korszerű, biztonságos varró-, kötöző- és egyéb egyszer használatos anyagokat használunk, modern és megbízható gyógyszereket és vegyszereket (jelölőanyagok, fertőtlenítők, stb.) alkalmazunk, hogy teljes biztonságban legyél a beavatkozások során.

A plasztikai beavatkozások után használandó ruházatok is kiváló minőségűek, kifejezetten műtét utáni viseletre kifejlesztett, folyamatosan ellenőrzött termékek, melyeket a kezelőorvos választ ki neked méretre szabva.

Fájdalommentes vizsgálatok garanciája

Központunkban az egészségügyi vizsgálatokat kíméletesen és fájdalommentesen végezzük el. Az esetleges kellemetlenséggel járó vizsgálatok esetén lehetőség van bódítás vagy altatás alatti vizsgálat igénylésére.

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Nem célunk, hogy kéretlen levelekkel bombázzunk, annál inkább szeretnénk, hogy értesülj a legfrissebb híreinkről, akciós lehetőségeinkről.