Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
5 sztár, aki magabiztosabb lett a mellplasztika által!

5 sztár, aki magabiztosabb lett a mellplasztika által!

5 sztár, aki magabiztosabb lett a mellplasztika által!

Talán nem is gondoltuk volna, hogy a következő sztárok is mellplasztikán estek át, olyan természetes lett az eredmény! Nyilatkozataikból azonban megtudhattuk, hogy a beavatkozásnak köszönhetően nem csak esztétikusabbnak, hanem magabiztosabbnak is érezték magukat. A tökéletes kebel mérettel, a vörös szőnyegen és a mindennapokban is sokkal határozottabb lett kisugárzásuk.

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York csodálatos színésznőjéről csak kevesen gondolnák, de több plasztikai beavatkozáson is átesett. Mellplasztikájára még a sorozat első sikereinek idején került sor. A színésznő elmondta, hogy beavatkozás után sokkal kerekebb lett melle, ami által alakját, és idomait is formásabbnak érezte.

Victoria Beckham

Victoria Beckham 2017–ben a Vogue vendégszerkesztője volt, s akkor tudtuk meg róla, hogy ő is átesett ezen a beavatkozáson. Kiderült, hogy fiatalkorában az énekesnő lebeszélte volna magát a mellplasztikáról, ám utólag már nagyon elégedett volt azzal, hogy bevállalta.

Kate Hudson

A híresség jó példa arra, hogy ezzel a plasztikai beavatkozással nem csak hatalmas méretű kebleket lehet varázsolni, hanem formájukon is javíthatunk. Kate Hudson ízléses idomokat készítettet magának, amivel aztán felettébb elégedett volt. 

Iggy Azaela

Iggy Azaela úgy tartja, hogy műtéte előtt csak mellbimbója volt, de nem melle, így az Ő esetében igazi megváltás volt a mellplasztika.

Blake Lively

Plasztikai sebésze odáig volt az eredménytől, na és persze mi is! Nem csoda, hiszen a színésznő még gyönyörűbb lett a beavatkozás után, megőrizve melleinek természetes hatását.


Ha te is régóta gondolkozol azon, hogy tedd esztétikusabbá megjelenésed, ne habozz, keress fel minket ingyenes konzultáció, és időpont egyeztetés céljából!

Ingyenes konzultáció