Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Arcplasztika: Gizella története - Dr. Goodwin

Arcplasztika: Gizella története

Gizella története

Arcplasztika: Gizella történeteGizella 43 éves, kétgyermekes édesanya, egy fővárosi magánklinikán fogorvos.

Kisgyermekként tanítónőnek készült, a tantárgyak közül leginkább a biológia és a kémia érdekelte. Később, tinédzser korában alakult ki benne az orvostudomány iránti érdeklődés, így végül az érettségi évében több különböző szakra jelentkezett ezen a területen belül.

Mivel az egyetemet önköltséges finanszírozási formában végezte, mire elérkezett a diplomaosztó, már több mint 10 millió forintnyi diákhitele volt. A következő években nagyon sokat dolgozott, rengeteg túlórát vállalt, nem egyszer hétvégéket is elvállalt, hogy törleszteni tudjon.

„Iszonyatosan sokat dolgoztam, és 8 év alatt – tulajdonképpen a tervezett határidő előtt több évvel – sikerült törlesztenem az egész diákhitel tartozásomat. Nagyon boldog voltam, de az arcom nem ezt tükrözte vissza, ugyanis folyamatosan fáradtnak látszottam, a szemeim alatt sötét foltok voltak hatalmas táskákkal. Minden reggel felpuffadt szemmel ébredtem, és úgy éreztem, hogy még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ennyire öregnek nézzek ki.”

Gizella így végül ismét spórolni kezdett, és pár éven belül összegyűjtött annyi pénzt, hogy arcplasztikai műtétre vállalkozzon. A beavatkozásnak köszönhetően a szem alatti táskák és sötét foltok eltűntek, ráncai kisimultak.