Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
DE JÓL NÉZEL KI! Nyaraltál? – Esztétika másképp

DE JÓL NÉZEL KI! Nyaraltál? – Esztétika másképp

Sokan félnek a beavatkozásoktól, mert nem akarnak „töltött” arcot, „túl sima” homlokot, „kacsa” szájat. Egyszóval nem akarják, hogy mindenki lássa – PLASZTIKÁZTATOTT!

de jól nézel ki

Központunkban elérhető, hogy apró pici beavatkozásokkal – személyre szabottan – olyan mini módosításokat végezzünk, aminek az eredménye nem ordibál, viszont a folyamatos kezelések hatására éveket fiatalodunk és nem azt mondják “biztos ilyet akartál?” vagy látom “kezelésen voltál…”, hanem azt, hogy DE JÓL NÉZEL ki! Nyaraltál?

A bók, a külvilág pozitív visszajelzése fontos, a női szépségből töltődik fel a világ. Egy-egy esztétikai beavatkozás célja nem az, hogy minél fiatalabbak legyünk, hanem lehetőség arra, hogy megfogjuk, és feltöltsük még több természetes szépséggel az arcot és tökéletesítsük a kisugárzást.

Esztétikai kezelést ma már bárki igénybe vehet, nem mindegy azonban, hogy milyen tervekkel és elvárásokkal megyünk az orvosunkhoz! A végeredmény szempontjából nagy különbség, hogy viaszbabává válunk, vagy visszanyerjük fiatalabb önmagunkat.

A kevesebb több

Ízléssel és megfelelő szakértelemmel csodát tudnak tenni a plasztikai sebészek! A legtöbb hollywoodi sztár átesik valamilyen beavatkozáson, néhányuknál azonban eszünkbe sem jut mindez, ha meglátjuk, csak annyi, hogy gyönyörűek.

Klinikánkon maximálisan a természetes hatású végeredményre törekszünk! Kis mennyiségű töltőanyagok használatát javasoljuk, apró módosításokat, rendszeres kezelésekkel. A cél mindenképpen, hogy ne “ordibáljon” a végeredmény!

Hogyan érkezzünk tehát a klinikára? Ne vigyünk például képet a kedvenc színésznőnkről, hogy úgy akarunk kinézni mint ő és ne akarjunk húsz évet fiatalodni! Hagyjuk, hogy pici beavatkozásokkal varázsoljanak bennünket széppé, megtartva eredeti karakterünket, kiemelve erősségeinket.

A szépség kortalan. A szépség a részletekben rejlik. Nem a kacsaszájtól leszel vonzóbb, vagy a mimikátlan, sima homloktól, hanem önmagad tökéletesítésétől!

Egyszóval:

  • ne félj
  • bízz bennünk
  • szánunk Rád időt
  • tényleg nem fog fájni
  • jobban fogsz kinézni

Kérj időpontot Klinikánkon kollégáinktól és indulj el az úton!