Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Vége a tevepata korszaknak, a megoldás: Designer Punci!

Vége a tevepata korszaknak, a megoldás: Designer Punci!

A műmell a múlté, most a designer vagina hódít! De vajon, hogy és miért döntenek úgy a nők világszerte, hogy elvégeztetik ezt a beavatkozást?

El sem hinnénk, hány nő küzd azzal a problémával, hogy nem tartja szépnek a saját nemi szervét. “Vajon szép a puncim?”, “Elég esztétikus a látványa?”  teszi fel a kérdést egyre több fiatal lány, vajon mi áll mindennek a hátterében?

De mit is jelent pontosan a designer punci kifejezés?
A designer punci, vagyis a labiaplasztika egy olyan műtéti kezelés, amely az alapvető különbség a másik "hüvelyi fiatalító" kezelés között. A labiaplasztikai kezelés célja, hogy a szeméremajkak (női nemi szervek belső szövetei) kisebbek legyenek, hogy azok egybeessenek a szeméremajkakkal (a női nemi szervek külső részével). Ezáltal szimmetrikus külsőt adva a területnek.

Meglepő tények a designer punciról:
Ha azt hinnénk, ez a kérdéskör csak a felnőtt nőket érinti, akkor nagyot tévedünk! A világ legfiatalabb embere, aki kés alá feküdt egy 9 éves lány volt - írta az angol, The Standard magazin. A kislány már egészen fiatalon úgy nyilatkozott a saját nemi szervének látványáról, hogy “gusztustalan”. De nem csak ez az egy eset volt, amikor kiskorú lány kérte a szülei engedélyét, a vénuszdomb átalakítására. 

A szeméremajkak miatti szégyenkezés (sajnos) nem ritka, ebből adódóan pedig a nők több, mint 40%-ának még a nőgyógyászati vizsgálaton való megjelenés is komoly gondot okoz. Noha, nincs semmi ok a szégyenkezésre, hiszen ahány nő, annyi különböző vulva. 

Hírességek designer vaginával
A listán első helyen Kim Kardashian neve szerepel, de ez talán nem is olyan meglepő. A celebritás soha nem titkolta, hogy kés alá feküdt, habár hiábavaló is lett volna tagadni bármit, hiszen ezek az esztétikai beavatkozások mindenkinek feltűntek szerte a világon. De akadnak további hírességek is, akik megcsináltatták a szeméremajak műtétet, többek között   Brandi Glanville, amerikai televíziós személyiség és egykori modell, valamint  Ozzy Osbourne felesége, Sharon Osbourne is.
Sőt, még a magyar hírességek között is találni olyat, aki nyíltan vállalja, hogy megcsináltatta odalent a műszerét. Nevezetesen Tuvic Aleksandra, aki a Kőgazdag fiatalok című műsorból lehet ismert. 

Habár az intim plasztika benne van a TOP10 leggyakrabban alkalmazott műtétek között, mégsem ez a legközkedveltebb eljárás. A lista élén továbbra is a zsírleszívás és mellműtétek állnak, őket követi az ajakfeltöltés. Az egyik legnépszerűbb esztétikai eljárás a hialuronsavas szájfeltöltés, amivel pillanatok alatt eltüntethetők a száj körüli ráncok, korrigálhatók az asszimetrikus ajkak vonalai.

Fiatalosabbá és dúsabbá varázsolja (igény szerint) a felső és/vagy az alsó ajkakat. Ráadásul mindez csak 20-30 percet vesz igénybe a klinikánkon. 
A tévhitekkel ellentétben a hialuronsavas ajakfeltöltés nem nem jár nagyfokú fájdalommal. Sőt, néhány páciens egyáltalán nem is érez semmit, a nagy többség pedig csak közepes fájdalomérzetről számol be. A hialuronsav pedig azért fantasztikus, mert elősegíti a szervezet természetes kollagéntermelését. A kollagén, pedig segít megvédeni az ajkakat a megereszkedéstől. 


Nálunk a Dr.Goodwinnál csakis a legjobb töltőanyagokkal dolgozunk! Ajaktöltésre elsősorban a TEOSYAL  termékeket ajánljuk.
Ha ez az ajánlat felkeltette a figyelmedet, nézd meg a Russian Lips Ajaktöltés részleteit is!