Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Férfi mellizom nagyobbítás az izmos mellkasért

Férfi mellizom nagyobbítás

gynecomastiaA mellfelvarrás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A műtét során eltávolítják a megereszkedett mellek felesleges mirigyállományát és új, előnyösebb helyzetben rögzítik. A korrekció nemcsak az önbizalmat erősíti, a hétköznapi életben is könnyebbséget okoz, például az öltözködésben. Hogyan vegyük fel a harcot az idő múlásával és a gravitációval? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a mellfelvarrásról.

A férfias kinézetű mellkas titka

Vannak férfiak, akik elégedetlenek mellkasuk kinézetével és férfiasabb, domborúbb mellizomra vágynak. Manapság ez sem lehetetlen, sőt, igazából rutin beavatkozásról beszélünk.

Mi történik a férfi mellizom nagyobbítás során?

A mellizom nagyobbító műtét során a hiányzó mellizom térfogatot implantátummal pótoljuk. A beavatkozásra minden esetben altatásban kerül sor, melynek átlagos ideje 1 óra. A legkorszerűbb implantátumokat alkalmazzuk, melyekre a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal.

Az implantátum behelyezése a hónaljban vezetett egyenes, 4-5 cm hosszú bemetszésen keresztül történik, így a hegvonal egy külső szemlélő számára teljesen rejtve marad. A szövetrétegek között kerül kialakításra az implantátum ágya, általában a nagy mellizom szövete alatt.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj a tervezett plasztikai beavatkozás során.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Az első konzultációt, amely a vágyott beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!