Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Filmsztárok, akiknek bejött a plasztikázás - Hollywood

Filmsztárok, akiknek bejött a plasztikázás – 3 nő, 3 férfi Hollywood fénykorából

Filmsztárok, akiknek bejött a plasztikázás

Nem tudni, hogy melyik volt előbb, a tyúk, vagy a tojás, a következő hat filmcsillagnak mindenesetre nagyon is bejött, hogy változtattak a külsőjükön. Ki tudja, talán nem véletlenül jutottak a halhatatlanságig, mertek változtatni magukon!

Plasztikázó bálványok Hollywood fénykorából a Dr. Goodwin ajánlásával!

Marlene Dietrich

Marlene DietrichA német-amerikai színésznőt talán meg sem ismernénk a jellegzetesen éles arccsontja nélkül, pedig a pletykák szerint nem veleszületett adottsága volt. A tökéletes imázshoz úgy érezték, szükség van még karakteresebbé tenni az arcát, utólag pedig be kell látnunk, remek összmunka volt.
Még akkor is, ha tudjuk, a híres arcélhez a fogait kellett eltávolítani Dietrichnek…

A színésznő egyébként jól tűrte a fájdalmat, a ráncfelvarrás őskorában bevállalta, hogy addig feszítsék az arcbőrét, amíg csak lehet. Ez pedig tényleg fájt, ezenkívül hajhulláshoz is vezetett…

Frank Sinatra

Frank SinatraBizony, a férfiak sem kivételek, Sinatra az utolsó pillanatig harcolt az öregedés és elmúlás ellen. A kék szemű nőcsábász többször járt ráncfelvarráson, a Hang egyébként is különösen figyelt a fiatal lázadó image megőrzésére.

Persze nem ez volt az egyetlen (akkoriban) meglepő húzása, élete alkonyán ugyanis beismerte, hogy vazektómiát végeztek rajta, így később sikerült elkerülnie, hogy Mia Farrow és Woody Allen fiát az ő “nyakába varrják”. Micsoda élet, mi ehhez képest egy kis plasztika…

Marilyn Monroe

Marilyn MonroeA nő, aki mindenkinek eszébe jut, ha a szél fellebbenti a szoknyát… Nos, Monroe vitathatatlanul a legnagyobb bálványa, nőideálja, királynője az 50-60-as évek nemcsak Amerikájának, de gyakorlatilag az egész világnak. Rövid életének 36 éve elég volt arra, hogy megalapozza a szőke szépségideál meghatározó jegyeit. Természetesen kis segítséggel… Bár soha nem volt bizonyítva, hogy plasztikáztatta-e az orrát, röntgenfelvételei bizonyítják, hogy az orrcsúcs körüli porcon változtattak. Azért is érdekes, mert az orrplasztika abban az időben koránt sem volt olyan egyszerű beavatkozás, ma már sokkal könnyebb dolga van annak, aki vállalkozik erre a rutin műtétre. Bármit is változtattak Marilyn Monroen, a végeredmény tökéletes lett: Kitörölhetetlen ikon a csillagok egén..

Clark Gable

Clark GableAz egyébként is sármos színész nemcsak Az elfújta a szél című film címszerepéről volt híres, de nagyon elálló füleiről is.
Egészen addig, amíg meg nem elégelte és meg nem műtette őket. Jól tette, Scarlett O’hara (Vivien Leigh) oldalán már nem vitorlás fülekkel szerepelt, meggyőzően alakítva az Igazi Férfit.

Gable-nek nemcsak fülplasztikája, de Oscar-díja és összesen öt gyermeke is lett.

Rita Hayworth

Rita HayworthAz eredetileg spanyol származású amerikai színésznő, aki egyébként Orson Welles felesége is volt egy ideig, latin gyökerei ellenére játszhatta el 1948-ban A sanghaji asszony szőke szexbombáját.

Hogyan?

Igazából nemcsak a szín számított, ahhoz, hogy igazi amerikai szépségideállá változzon plasztikai beavatkozásra volt szüksége.
Nem is gondolnánk, hogy mennyit számít a haj vonala (Marilyn Monroe-t is kezelték a haj vonalával), teljesen más karaktert ad az arcnak.

Hayworth tudta ezt, a jellegzetes latin alsó hajvonal elektrolizálása éveken át tartó folyamat volt. Egy vékony fémszondát használtak a hajgyökerek elsorvasztására és a haj adott területről való végleges eltávolítására.

Semmi kétség, ez a beavatkozás elősegítette a karrierjét.

John Wayne

John WayneAz Oscar-díjas színész is maximálisan kihasználta a rendelkezésére álló lehetőségeket, mondjuk világsztárként nem volt nehéz dolga.

A western és háborús filmek fenegyereke nyakfelvarrást, arcfelvarrást és szemhéjkorrekciót vett többször is igénybe. Volt miért őriznie a “formáját”, a 70-es évekre Amerika jelképének számított.