Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Gynecomastia, a férfias mellkas titka, férfi mellkisebbítés

Gynecomastia – férfi mellkisebbítés

gynecomastia férfi mellkisebbítésA mellfelvarrás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A műtét során eltávolítják a megereszkedett mellek felesleges mirigyállományát és új, előnyösebb helyzetben rögzítik. A korrekció nemcsak az önbizalmat erősíti, a hétköznapi életben is könnyebbséget okoz, például az öltözködésben. Hogyan vegyük fel a harcot az idő múlásával és a gravitációval? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a mellfelvarrásról.

A férfi mellkas férfiasabbá tétele

Sok férfi küszködik azzal a problémával, hogy mellüket túlzottan nőiesnek találják, ami mind a magánéletükben, mind a hétköznapok során frusztrációt jelent számukra. A férfimell nőies megnagyobbodását gynecomastiának nevezzük. A gynecomastia hátterében alkati adottság, hormonális zavar, vagy testépítő szerek túlzott mértékű fogyasztása állhat.

A férfi mellkisebbítés lehetőséget teremt arra, hogy visszanyerd önbizalmad és férfias megjelenésed.

Mi történik a beavatkozás során?

A gynecomastia műtét során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges zsírszövetet és a mell mirigyállományának egy részét. Szükség esetén a megereszkedett bőr kimetszésre kerül. A tökéletes eredmény elérése érdekében a gynecomastia műtét mellkörnyéki zsírleszívással kombinálható.  A gynecomastia beavatkozás során a zsírszövet és a mirigyállomány eltávolításával és a felesleges bőr kimetszésével a plasztikai sebész kialakítja az új, férfias mellformát. A szükséges bemetszést a mellbimbó udvara mentén ejti, így az szinte teljesen nyom nélkül gyógyul.

A plasztikai beavatkozás időtartama kb. 1,5 óra.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel a gynecomastia beavatkozás során.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, akár egészségügyi szolgáltatást, akár plasztikai beavatkozást vagy szépészeti kezelést veszel igénybe nálunk.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Az első konzultációt, amely a vágyott beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!