Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Teosyal Teoxane prémium hialuronsav a dúsabb ajkakért és a ránctalanításért

Ki ne akarná tudni mi kerül a testébe?

Hosszabb eredmény, kevesebb kockázat, jobb ár…


Sokan éreznek aggodalmat bármilyen esztétikai beavatkozástól, attól tartva, hogy milyen következményekkel járhat, és hogy milyen anyagok kerülnek a szervezetünkbe. Ezek az aggodalmak teljesen jogosak, és ebben a cikkben szeretnénk segítséget nyújtani ezekkel kapcsolatban.

Mi is az a hialuronsav?

A hialuronsav egy olyan természetes vegyület, amely megtalálható a szervezetünkben, és számos jótékony hatással rendelkezik. Ez a csodás anyag segíthet a porckopás, dehidratáltság és akár szemproblémák kezelésében is, ha megfelelő formában juttatjuk be a szervezetünkbe. Tehát miért ne lehetne használni a hialuronsavat a szépségápolás terén is? Nos, lehetséges!

Klinikánkon a legtöbb beavatkozás közül pont a hialuronsavas töltés a legnépszerűbb. Természetes, fiatalos megjelenés elérését támogató megoldásokat keresünk, de közben mindannyian óvatosak vagyunk a szervezetünkbe kerülő anyagokkal kapcsolatban. Az egyik legújabb és legizgalmasabb fejlesztés, amely a bőr hidratálására és megújulására összpontosít, a Teoxane.  

A svájci technológiával készült Teoxane az egyik legbiztonságosabb és legtisztább hialuronsav, amelyet az orvosi esztétikában használnak. Klinikánkon is kizárólag a legjobb minőséget és eredményt keresve alkalmazzuk.

Miben más a Teoxane? 

Nézzük, mi teszi ezt a terméket különlegessé, és hogyan járul hozzá a bőr egészségéhez és szépségéhez!
Számos problémát hallhattunk már a hialuronsavas töltést követő csomók kapcsán, azonban ebben az esetben nem kell aggódnunk az ajkakban megjelenő összeállt hialuronsav miatt. Az egyik legfőbb előnye ennek a terméknek, hogy kiszámítható eredményt nyújt, és egyenletes, természetes megjelenést biztosít, ami a benne lévő hialuron magasabb tisztaságának köszönhető.

A TEOXANE sokoldalú felhasználási lehetőségei között megtaláljuk az öregedő bőr megújítását, a volumen helyreállítását, a bemélyedések és ráncok feltöltését, valamint az arckontúrozást és az arc formájának újradefiniálását. Ez a termék egyfajta szivacsként viselkedik, amely a saját súlyának akár ezerszeresét is képes magába zárni, így optimális hidratálást és táplálást biztosítva a bőrnek. Tapasztaltad már, hogy néha csupán egy kis simításra lenne szüksége az arcodon megjelenő ráncok miatt? Nos, ez lehetséges! 

A Teoxane formulák kifejezetten azoknak ajánlottak, akik a mélyebb ráncok eltüntetésére és az ajkak dúsítására törekszenek. Ezek a termék tartós és természetes eredményt kínál, és az eljárás általában kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe, kevesebb fájdalommal jár a lidokainnak köszönhetően.

A Teoxane egy világszerte elismert termék, amely megannyi országban bizonyította tartósságát. Magas minőségű összetevőivel és hatékonyságával kiemelkedik a többi közül. Ha a bőröd ragyogóbb megjelenésre és fiatalosabb kinézetre vágyik, a Teoxane lehet a válasz. Ne elégedj meg kevesebbel, élvezd ki a bőröd által nyújtott teljes potenciált a Teoxane segítségével! 
 
Foglalj nálunk időpontot ingyenes konzultációra és élvezd ki a megújult szépséged!