Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Bőr fiatalítás, arckontúrozás, dús ajkak Dr.Goodwin Budapest

LUMIFIL - Ultra nagy tisztaságú hialuronsav

Innováció a fejlődő Esztétika területén! LUMIFIL - Hialuronsav

LUMIFIL - Ultra magas tisztaságú hialuron

Fiatalítás forradalmi módon a LUMIFIL technológiájával - keresztkötött hialuronsav

A Dr.Goodwin elhozta számodra egyenesen az Egyesült Királyságból a forradalmian új LUMIFIL magas koncentrációjú keresztkötött hialuronsav töltőanyagot amely LIDOKAINT is tartalmaz, most elérhető áron.

Mindannyian vágyunk egy friss és fiatalos megjelenésre, és szerencsére ma már számos kozmetikai megoldás áll rendelkezésünkre, hogy visszanyerjük bőrünk rugalmasságát és ragyogását. Az egyik legújabb és leginnovatívabb termékünk a Lumifil 3D MÁTRIX hialuronsav, amely lenyűgöző eredményeket kínál a bőr fiatalításában, arckontúrozásában és az ajkak dús megjelenésében. 

Ismerkedj meg ezzel a forradalmi megoldással és 3 kiemelkedő termékével!Nincs többé kellemetlenség: 

A LIDOKAIN hozzáadása a Lumifil töltőanyaghoz lehetővé teszi, hogy az eljárás során kevesebb fájdalmat és kellemetlenséget tapasztalj. Az érzéstelenítő hatás révén a bőr érzékenysége csökken, így a kezelés kényelmesebbé válik. Ez különösen előnyös azoknak, akik érzékenyek a fájdalomra vagy aggódnak a kezelés során tapasztalható kellemetlenségek miatt.

ULTRA NAGY TISZTASÁGÚ - HIALURONSAV

LUMIFIL L-LITE - Az idő visszafordítása egy injekcióval: 

A Lumifil Hialuronsav egyedülálló formulájanak köszönhetően a tartóssága és hatásaLUMIFIL - Ajaktöltés vitathatatlan. A LUMIFIL speciális 3D MÁTRIX technológiájának köszönhetően segít kitölteni a ráncokat és finom vonalakat, ezáltal simábbá és fiatalosabbá varázsolja az arcbőrt. A kollagénstimuláló hatása révén segít újjáépíteni és megerősíteni a bőrszerkezetet, ami hosszú távú eredményeket biztosít a bőr fiatalításában.

LUMIFIL L-KISS - Teltebb, dús ajkak természetes módon:

A telt ajkak minden korban vonzóak, és a Lumifil Lip Filler segítségével most könnyedén elérheted az ideális megjelenést. A különleges 3D MÁTRIX formulával rendelkező töltőanyag precíz módon alkalmazható az ajkak területére, hogy megnövelje a térfogatot és definiáltabbá tegye a szájkontúrokat. Az eredmény természetes és tartós, így magabiztosan mosolyoghatsz minden alkalommal.

LUMIFIL L-MAX - Feszesebb arcizmok és fiatalosabb kontúrok:

Az arc kontúrjainak megőrzése és az arcvonások fiatalos megjelenése kulcsfontosságú a ragyogó bőr eléréséhez. A Lumifil L-MAX töltőanyag egy innovatív megoldás, amely segít újraértelmezni az arc formáját. A speciális töltőanyag a pórusokba juttatva felveszi a harcot az elvékonyodott arcbőrrel és az esetleges beesett arcizmokkal szemben. Az eredmény egy feszes, dúsabb és fiatalosabb megjelenés, amely visszaadja arcod természetes szépségét.

LUMIFIL L-LITE, L-KISS, L-MAX Hialuronsav