Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Mellnagyobbítás felvarrással kombinált műtét

Mellnagyobbítás felvarrással

mellnagyobbítás mellfelvarrásA mellfelvarrás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A műtét során eltávolítják a megereszkedett mellek felesleges mirigyállományát és új, előnyösebb helyzetben rögzítik. A korrekció nemcsak az önbizalmat erősíti, a hétköznapi életben is könnyebbséget okoz, például az öltözködésben. Hogyan vegyük fel a harcot az idő múlásával és a gravitációval? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a mellfelvarrásról.

Amikor a mellfelvarrás nem elég

Az anyává válás, a szoptatás vagy akár csak a múló évek is okozhatnak megereszkedett kebleket, legyen szó akár kis méretű, akár teltebb keblekről. A genetikai adottságaink mellett a nagy súlyváltozás, illetve a kötőszövetek gyengülése is okozhatja a mellek megereszkedését.

A mellnagyobbítás felvarrással olyan korrekciós mellplasztikai beavatkozás, melynek során a meglévő mirigyállományból implantátum segítségével történik az új mellforma kialakítása, majd a megereszkedettség megszüntetése. A beavatkozás során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt és a mellbimbókat a megfelelő anatómiai pozícióban rögzíti. A mellfelvarrás során több technika alkalmazására van lehetősége a műtétet végző orvosnak.

Azokban az esetekben, ha a mell mirigyállomány térfogata nem elegendő – ami az esetek 50%-ában reális lehetőség – a mellfelvarrást implantátum beültetésével kell kiegészíteni az optimális végeredmény érdekében.

2:1 mellplasztika

A mellnagyobbítás és a mellfelvarrás egyazon műtéti beavatkozás során kivitelezhető műtét. Ez a beavatkozás alkalmas a mellek méretének növelésére, veleszületett aszimmetria megszüntetésére, de akár a szülés vagy a szoptatás után bekövetkezett megereszkedés korrigálására is, implantátum beültetésével.

Ha ilyen beavatkozást tervezel, az első konzultáción a plasztikai sebész szakorvosunk megvizsgál, és ez alapján szakszerű javaslatot tesz, milyen mellplasztika javasolható. Ezt követően megmutatja a különféle implantátumokat és együtt kiválasztjátok a legmegfelelőbbet. A plasztikai sebész az egyéni adottságaidat, melled felépítését, valamint a Te elképzeléseidet egyaránt figyelembe veszi az implantátum méretének és típusának kiválasztásakor. Végül meghatározzátok a műtéti beavatkozás időpontját és az azt megelőző, szükséges vizsgálatokat is átbeszélitek.

A mellnagyobbítás felvarrással műtét során a hiányzó melltérfogatot implantátummal pótoljuk; csak a legkorszerűbb implantátumokat alkalmazzuk, melyekre a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal. A nálunk használt mellprotézisek napjaink legtartósabb implantátumai, amerikai és német gyártmányúak, formájúakat tekintve lehetnek kerek vagy csepp alakúak, felszínük texturált bevonatú. FDA engedéllyel rendelkeznek és jelenleg a legmagasabb biztonságot és a legjobb minőséget biztosítják.

Az implantátum behelyezésének módját a beavatkozást végző plasztikai sebész határozza meg. A helyes technikát az orvos az adottságaidat, a melleid szerkezetét figyelembe véve fogja kiválasztani. A mellimplantátum a meglévő mirigyállomány vagy a mellizom alá is kerülhet.

A mellnagyobbítás felvarrással általában 2-2,5 órát vesz igénybe és mélyaltatásban történik.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról.

Az első konzultációt, amely a mellnagyobbítás felvarrással beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai beavatkozás során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!