Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Mellnagyobbítás a telt keblekért - Dr. Goodwin

Mellnagyobbítás a telt keblekért: mindent a mellnagyobbításról

mellnagyobbításA mellfelvarrás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A műtét során eltávolítják a megereszkedett mellek felesleges mirigyállományát és új, előnyösebb helyzetben rögzítik. A korrekció nemcsak az önbizalmat erősíti, a hétköznapi életben is könnyebbséget okoz, például az öltözködésben. Hogyan vegyük fel a harcot az idő múlásával és a gravitációval? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a mellfelvarrásról.

>>Díjmentes konzultáció!<<

A mellplasztikai műtétek közül a mellnagyobbítás a legtöbbek által ismert és egyben a legtöbbek által választott beavatkozás. A mellnagyobbítás beavatkozás alkalmával nemcsak a mell méretén lehet változtatni, hanem akár a mell formáján is. A mellnagyobbító műtét során implantátum kerül beültetésre. Nem tudod, milyen implantátumot válassz? Ne aggódj, a plasztikai sebész a személyes konzultáció során végig a segítségedre lesz. Ez a cikk is azért íródott, hogy minden mellnagyobbítással kapcsolatos kérdésedre választ adjunk a mellnagyobbító beavatkozás menetétől kezdve, a választható implantátumokon át egészen a műtét utáni regenerálódásig.

Mellnagyobbítás

A női mell titka

A női test ékszere a női mell, amely egyben a nőiesség szimbóluma is. Nem véletlen, hogy a legtöbb nő szeretne gyönyörű dekoltázst, szép melleket. De nem mindig kapjuk meg, amit szeretnénk. A genetika, az évek és a különböző élethelyzetek mind-mind meglátszanak a női mellen. 

Amikor a tükörben nem azt látod amit szeretnél, akkor jön a csalódottság. Ha pedig nem sikerül ezzel megbékélni, akkor jön az önbizalomhiány, ami aztán kihat a mindennapjaidra, a magánéletedre. Mit tehetsz ellene? 

>>Díjmentes konzultáció!<<

Push up melltartó

Ritka az az eset, amikor valaki rögtön ráveszi magát egy mellnagyobbító műtétre, előtte még általában a legtöbben különféle push-up melltartókkal próbálkoznak. Bár a mai csoda melltartók már nagyon sokat tudnak javítani a látványon, de valljuk be: ez csak félmegoldás.  

Amint leveszed a melltartódat, ismét szembesülsz a valósággal. Kettős érzés alakul ki benned a testeddel kapcsolatban. Van a melltartót hordó éned, akivel elégedett vagy és ezzel szemben ott van a meztelen igazság, ami viszont csalódottsággal tölt el. Ezt a kettőséget valaki vagy el tudja fogadni, vagy sem. 
Akik nem szeretnének félmegoldást, hanem végleges megoldásra vágynak és minden helyzetben szeretnének nagyobb melleket, formás kebleket, azok fognak plasztikai sebészhez fordulni segítségért.

>>Díjmentes konzultáció!<<

A mellnagyobbítás beavatkozás

Amikor a plasztikai sebészeten a páciens azzal a problémával érkezik, hogy elégedetlen a mellei méretével, ezért szeretne nagyobb kebleket, akkor a plasztikai sebész általában mellnagyobbító beavatkozást javasol. 

Bár mellnagyobbító beavatkozásnak hívjuk, de valójában egy ilyen műtét folyamán nemcsak a mellek lesznek nagyobbak. A mellnagyobbító műtét során lehetőség van az aszimmetrikus mellforma korrigálására és akár a megereszkedett mellek is feszesebbé tehetők. De tény, hogy a mellnagyobbító műtét célja, hogy a páciens nagyobb és szebb mellekkel, vonzóbb dekoltázzsal legyen gazdagabb.

Mellnagyobbítás műtét

A mellnagyobbítás beavatkozást személyes konzultáció előzi meg. Itt találkozhatsz a plasztikai sebésszel, akivel együtt átbeszélitek az elképzeléseiteket, kiválasztjátok a testalkatodhoz illő mellimplantátumot. A személyes konzultáció célja, hogy választ kapj minden benned felmerülő kérdésre. A konzultáción a plasztikai sebész meghatározza, hogy milyen műtét előtti vizsgálatokat kell elvégezni és döntés születik a mellnagyobbító műtét időpontjáról is. A mellimplantátum behelyezésének módjáról minden esetben a plasztikai sebész dönt. A mellnagyobbító műtét általában 1 órát vesz igénybe és mélyaltatásban zajlik. 
A mellimplantátum a meglévő mirigyállomány vagy a mellizom alá kerülhet. A beavatkozás nem érinti a tejcsatornákat, így nem kell amiatt aggódnod, hogy ha kisbabád lesz, akkor nem tudod őt szoptatni. A mellimplantátum megléte nincs hatással a szoptatásra. 

A mellimplantátumok

A mellnagyobbító beavatkozások során implantátum kerül beültetésre. Sokan bizonytalanok, hogy nekik milyen implantátum lenne ideális és tanácstalanul érkeznek a konzultációra. Talán ez a legnehezebb döntés azután, hogy elhatároztad mellnagyobbításra adod a fejed. A személyes konzultációk célja többek között, hogy segítsenek választ találni a milyen implantátumot válasszak kérdésre.

A személyes konzultációk során biztos lehetsz benne, hogy a plasztikai sebész szakértői szemmel fog tudni segíteni a testalkatodhoz illő implantátum kiválasztásában. A plasztikai sebész ehhez a melleid szerkezetét is megvizsgálja. Bátran bízd magad a plasztikai sebészre, mert nemcsak a plasztikai sebészeink szakmai tudására támaszkodhatsz, hanem a sokat látott, tapasztalt szemeikre is. Kiváló érzékkel tudják megmondani, hogy milyen mellimplantátumot válassz.

Mellimplantátum

A mellnagyobbításhoz különböző méretű és formájú mellimplantátum közül válogathatsz. A nálunk használt mellimplantátumok mind német gyártmányok. Napjaink legtartósabb implantátumai, nagyon biztonságosak és egytől egyig a legmagasabb minőséget képviselik.

Az implantátumok formája lehet kerek vagy ovális alapú, kerek vagy anatómiai kiemelkedésű, illetve négyféle méretprofilú. Az implantátumok felszíne lehet sima, mikrotexturált, makrotexturált vagy microthane réteggel borított.

A személyes konzultációk során lehetőség van a melltartóba helyezve megnézni, hogy a különféle implantátumokkal milyen lenne a végeredmény. Ez fontos ahhoz, hogy ne csak a képzeletedben játssz el a sok-sok mérettel és formával, hanem kézzel foghatóan, szemmel láthatóan szerezz tapasztalatot.

>>  Díjmentes konzultáció! Foglalj most online! <<

Szuperkönnyű mellimplantátumok

A plasztikai sebészetünkön már elérhetőek a szuperkönnyű mellimplantátumok, az ún. B-Lite mellimplantátumok. Ezeknek az előnye, hogy közel harmadával kisebb a súlyuk, mint más implantátumoknak. És hogy ez miért jó? A kisebb súly miatt a beültetést követően ezek a szuperkönnyű implantátumok kevésbé terhelik a mell lágy szöveteit. Ráadásul más implantátumokhoz képest hosszabb élettartamúak. És ha még ez sem győzött meg, jöjjön egy újabb érv. A B-Lite implantátumok gyártója, a Polytech életre szóló cseregaranciát vállal felszakadásra. Ez szintén azt mutatja, hogy igazán magas minőségű implantátumról van szó. 

A B-Lite mellimplantátum a legjobb minőségű szilikon gélt tartalmazza. A gél sajátos állagának köszönhetően, ha az implantátumot kettévágjuk, akkor sem veszíti el formáját, illetve alakját, nem folyik szét. Az implantátumot kitöltő gélnek van egy úgynevezett „memóriája”, ami azt jelenti, hogy bármilyen nyomás vagy alakváltoztatás után, visszatér az eredeti formájához.

Az implantátum többrétegű burokkal rendelkezik annak érdekében, hogy megvédje a viselőjét a szilikon töltőanyag kiszivárgásától. Poliuretán felszíne pedig segíti a test szöveteibe való pontos beilleszkedést a műtétet követő gyógyulási időszakba

A műtét utáni regenerálódás

Amint a mellnagyobbító műtét lezajlik, kezdetét veszi egy regenerálódási folyamat. A regenerálódást nem szabad félvállról venni. Szigorúan követni kell a plasztikai sebész utasításait. Így például kerülni kell a túlzott terhelést. Nem szabad cipekedni, komoly fizikai munkát végezni. A műtét utáni nagyjából három hét a pihenésről kell szóljon. Az utasítások betartásával megakadályozhatod, hogy a beültetett implantátum elmozduljon a helyéről.  

A speciális melltartó viselése például egy, a kötelezően betartandó utasítások közül. A műtétet követő 8 hétben kötelező speciális melltartót hordani, mert ez biztosítja, hogy a mellimplantátum a helyén maradjon.

Ne lepődj meg, ha műtét után fájdalmat érzel. A mellnagyobbító műtét bár fájdalommal jár, de ez teljesen természetes folyamat. Ahogy múlik az idő, úgy fog csökkeni a fájdalom. Egyénfüggő, hogy kinél milyen mértékű fájdalom merül fel. Vannak, akik csak minimális fájdalmat tapasztalnak, míg másoknál komolyabb mértékű fájdalom is felléphet.

Van néhány tevékenység, amitől érdemes egy időre eltekinteni, annak érdekében, hogy a végleges eredmény valóban szép és tartós legyen:

  • 10 napig nem szabad hason aludni. Helyette vagy a hátadon vagy az oldaladon aludhatsz.
  • 2 hétig a karokat csak kíméletesen szabad mozgatni. 
  • Szintén két hétig: kerülni kell a hátitáska viselését, a szoros felsőruházatot, a cipekedést, az egyedüli hajmosás
  • 2 hétig nem szabad gépjárművet vezetni
  • 4 hétig nem szabad megerőltetően sportolni
  • 6 hétig a felső végtagokat nem szabad edzeni
  • 2 hónapig nem szabad napozni, szoláriumozni, szaunázni

A regenerálódás részét képzi a műtét utáni kontroll vizsgálatokon való részvétel, hogy a plasztikai sebész figyelemmel tudja kísérni a gyógyulás menetét és időben felismerje az esetleges szövődményeket.

Gyakori kérdés a konzultációk alkalmával, hogy mellnagyobbító műtét után mikor lehet visszamenni dolgozni. Azt lehet mondani, hogy irodai munka esetén nagyjából a műtét után 1 héttel lehet visszatérni a munkába. Fizikai munka esetén ennél több időre van szükség, ott több hétnyi pihenés is szükséges lehet.

Mellnagyobbítás árak

A mellnagyobbító beavatkozások kapcsán a páciensektől érkező egyik első számú kérdés, hogy mennyiben kerül a mellnagyobbító műtét? A választ személyes konzultáció nélkül nagyon nehéz megmondani, hiszen a mellműtét árát sok tényező befolyásolja. Nem mindegy a mellimplantátum mérete, az elvégzendő beavatkozás jellege stb. Éppen ezért pontos mellnagyobbítás árat minden esetben csak személyes konzultációt követően tudunk adni. De addig is tájékoztató jelleggel az alábbi oldalon tud tájékozódni a mellnagyobbítás árakról: Mellnagyobbítás árak

Jó tanácsként pedig azt javasoljuk, hogy minden esetben nézzen a mellnagyobbítés árak mögé és az árak mellett az érte kapott szolgáltatást is mérlegelje. Sok esetben az árak közötti differencia a szaktudásbeli különbségekből vagy éppen az alkalmazott mellimplantátum minőségéből fakad. Mi, a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban hiszünk abban, hogy a páciens mindenből a legjobbat érdemli!

Amennyiben bármilyen kérdésed van a mellnagyobbítás beavatkozásról keress minket bizalommal. A szakembereink készséggel állnak a rendelkezésedre.