Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Most eláruljuk! Tévhitek a B0T0X-ról!

Most eláruljuk! Tévhitek a B0T0X-ról!

Amiről senki nem beszél, de mindenki kipróbálta már!

Ne ijedj meg! a B0T0X nem végleges!

Itthon sokaknak még TABU... Azonban külföldön már egy rutin eljárás annak érdekében hogy egész évben ráncmentes arcbőr köszönjön vissza a tükörből!

Félsz a tűtől? Esetleg a fájdalomtól?
Akkor most megnyugodhatsz! A kezelés maximum 5 percet vesz igénybe és teljesen fájdalom mentes!

Ne várj tovább! Foglalj időpontot, mert nálunk a konzultáció ingyenes!
Mondj végre búcsút a ráncoknak!

Kattints a kedvezményekért, próbált ki Te is most extra kedvezményesen!

Ajánlatunk hamarosan lejár, biztosítsd helzed még ma!

 


B0T0X (B0tulinum toxin) a leggyakoribb és leghatékonyabb eljárás a ráncok csökkentésére és megelőzésére, amelynek köszönhető a fiatalabb megjelenés. Azonban számos tévhit és félreértés kering róla. Az alábbiakban néhány olyan tévhitet és félreértést hoztuk most el számotokra, amelyekkel kapcsolatban fontos tisztázni a helyzetet:

1. B0T0X tartósan megváltoztatja az arcot: A B0T0X hatása időszakos, általában 3-6 hónapig tart. Ezután a kezelt terület visszanyeri eredeti állapotát. Ha valaki nem elégedett az eredménnyel, akkor idővel eltűnik.

2. B0T0X csak a ráncok csökkentésére szolgál: További előnyök! B0T0X-ot más területeken is alkalmazzák, például a migrén kezelésére vagy a túlzott izzadás (hiperhidrózis) kezelésére.

3. B0T0X teljesen merevvé teszi az arcot: Nem igaz! Ha a B0T0X megfelelően adják be, az nem teszi merevvé a kezelt területet. Az eredménynek természetesnek kellene lennie, és a páciens még mindig képes lesz kifejezéseket adni az arcával.

4. B0T0X azonnal katasztrofális eredményeket okoz: Ez nem igaz. A B0T0X hatása általában néhány napon belül láthatóvá válik, és fokozatosan javul az elkövetkező hetek során. Az eredmények természetesnek tűnnek, ha tapasztalt orvos végzi az eljárást.

5. B0T0X veszélyes és mérgező: Tévhit! Bár a B0T0X egyes formái veszélyesek lehetnek, amikor nagy mennyiségben és rosszul alkalmazzák, az orvosi célra használt B0T0X biztonságos és jól ellenőrzött. Orvosok és sebészek kifejezetten erre képzik magukat, és a kis mennyiségben alkalmazott B0T0X-nak nincs általános hatása a testre.

6. B0T0X csak nőknek szól: A B0T0X férfiak és nők számára egyaránt elérhető. Egyre több férfi választja ezt az eljárást a ráncok és a megjelenésük javítása érdekében.

Még többet szeretnél róla tudni? Szakembereink készséggel segítenek és választ adnak minden felmerülő kérdésedre ingyenes konzultációnkon!

A blogban szereplő kedvezmény 2023.12.03-ig leadott foglalásokra érvényes.

Mire vársz még?