Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Te is olyan tekintetet szeretnél, mint Bella Hadid?

Szeretnéd, hogy a tekinteted olyan legyen, mint Bella Hadidé?

Akkor a Fox Eye kezelést neked találták ki! De ez még nem minden! Azért, hogy a kíváncsiságot fokozzuk, összegyűjtöttünk nektek még két olyan hírességet, akik szintén átestek a Fox Eye kezelésen, az eredmény pedig magáért beszélt!

Bella Hadid

A Fox Eye népszerűsége főleg Bella Hadidnak köszönhető. Az amerikai szuper modell arckifejezését mindenki megirigyli, hiszen smink nélkül is különleges és rendkívül igéző. A Fox Eye Liftingnek köszönhetően a modell tekintete még inkább mélyebb és kontúrosabb lett, amit ezzel a kezeléssel te is elérhetsz! 

Bella Hadidtól azt is megtudhattuk, hogy feszes, hátrazselézett frizurával még jobban kihangsúlyozhatjuk a Fox Eye Lifting hatását.

Ariana Grande

Ariana Grande is kipróbálta a Fox Eye kezelést, ráadásul ő még fiatalon, amivel megelőzte az öregedés esetleges jeleit. Ariana arca így még simább és hangsúlyosabb lett. Az úgy nevezett rókaszem kezelés segít az új kollagén termelésében, ami által bőrünk nem csak egyenletesebb, hanem feszesebb is lesz.

Kendall Jenner

Kendall Jenner határozott vonásai mindenkinek jól ismerősek! Titka a Fox Eye Lifting, mivel ez a kezelés nem csak a szemet teszi húzottabbá, hanem a szemöldököt is megemeli. Ezek a változások abban is segítenek, hogy arcunk kontúrja határozottabbá és egyértelműbbé váljon.

Biztosan ti is látjátok, hogy ezen kezelés segítségével mennyivel karakteresebbé tehető az arc. Egyfajta olyan hatást érhetünk el vele, mintha sminket viselnénk szemünkön ( ezzel is lerövidítve a reggeli készülődésünket).

Válaszd te is a Fox Eye kezelést, ha hollywoodi tekintetre vágysz!