Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Tökéletesítsd megjelenésedet, már fiatalon is!

Tökéletesítsd megjelenésedet, már fiatalon is!

Tévhit, hogy a plasztikai beavatkozásokkal csak az öregedés jeleit lehet orvosolni, illetve javítani. Éppen ezért cikkünkben most összegyűjtöttünk nektek 2 esztétikai kezelést, és egy plasztikai beavatkozást, amellyel fiatalon is tökéletesíthetitek, és esztétikusabbá tehetitek megjelenéseteket.

Következzen 3 beavatkozás, amit 30 éves kor alatt is javaslunk!

AJAKFELTÖLTÉS

A fiatalok körében az egyik legnépszerűbb eljárás az ajakfeltöltés, hiszen segítségével ajkainkat igézőbbé varázsolhatjuk. Az ajakfeltöltést alakíthatjuk saját ajkunk formájára, Babydoll formára, vagy a népszerű Russian Lips formára. Az ajakfeltöltés nagyon sokat dob megjelenésünkön, hiszen általa arcunk is különlegesebbé válik, így megjelenésünk esztétikusabb és feltűnőbb lesz.

FOX EYE

Nem véletlen, hogy Ariana Grande már fiatalon is ezt a kezelést választotta, hiszen segítségével szemünk smink nélkül is olyan lehet, mintha ki lennénk sminkelve, ezzel lerövidítve a reggeli készülődésünket. A Fox Eye egzotikusabb tekintetet, és íveltebb szemöldököket varázsol, ami karakteresebbé teszi az arcunkat. 

Plusz tipp, hogyha a Fox Eye kezelés után erősen hátrazselézett frizurát, és copfot készítünk, akkor fokozhatjuk hatását, mivel ez a frizura kiemeli az igéző arckifejezést!

MELLPLASZTIKA

Nagyon gyakori probléma a fiatal hölgyek körében, hogy frusztrálttá teszi őket a nem megfelelő kebel méretük. A mellplasztikával azonban nem csak nagyobbá vagy kisebbé, hanem formásabbá is tehető mellünk – ez pedig egyfajta magabiztosságot ad a mindennapok során. Mindegy, hogy mellnagyobbításról, vagy mellkisebbítésről van szó, mindkettő segíthet abban, hogy külsőnk megújuljon. A tökéletesebb megjelenés pedig hozzátesz ahhoz, hogy kisugárzásunk magabiztosabb legyen.

Ha eddig nem mertél, akkor most már biztosan kedvet kaptál ahhoz, hogy időpontot foglalj esztétikai kezeléseinkre, és plasztikai beavatkozásainkra!

Ingyenes konzultáció