fbpx
Oldal kiválasztása

Egészség

A szépség alapja az egészség

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont ezért számos magán egészségügyi szolgáltatást nyújt az egészség megőrzése érdekében.

Szakorvosaink és korszerű orvostechnológiai berendezéseink segítségével széles körű, magas minőségű egészség megőrző vizsgálattal és kezeléssel állunk a pácienseink rendelkezésére.

 

Központunkban az alábbi szakterületek segítenek egészséged megóvásában:

Belgyógyászat szakrendelésünk feladata a páciensek általános egészségügyi állapotát, belső szerveinek egészséges működését felügyelni. Belgyógyász szakorvosunk értékeli a laboratóriumi vizsgálatok eredményét is.

Bőrgyógyászat szakrendelésünk gondoskodik a bőr egészséges állapotának megőrzéséről, de itt végezzük el a kapcsolódó szűrővizsgálatokat, pl. anyajegy szűrést is.

Dietetika konzultációnkon szakképzett és tapasztalt dietetikus kollégánk segít az egészségügyi állapotodnak megfelelő helyes étrend kialakításában.

Gasztroenterológia szakrendelésünk elsődleges feladata az emésztő-szervrendszeri panaszok kivizsgálása, és szükség esetén kezelése. A fogyást támogató gyomorballon beültetéséhez gasztroenterológus szakorvosi vizsgálat és ajánlás szükséges.

Laborvizsgálatokat a nálunk végzett beavatkozásokhoz célzottan, de általános szűrő jelleggel is végzünk, az egészség megőrzése érdekében.

Nőgyógyászati szakrendelésünk orvosai a női nemi szervek, és a szaporító szervrendszer vizsgálatát végzik el és tesznek javaslatot tesz nemi szerveid egészséges állapotának megőrzésére.

Urológia szakrendelésünkön a vizelési zavarok, a kőbetegségek, valamint a férfiak nemi szerveinek kivizsgálása, kezelése és egészségmegőrzése áll a középpontban.

Kártyás egészségmegőrző ajánlat a kínálatunkban

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont egyedülálló egészség megőrző csomagot kínál neked: ez az Egészségkártya szolgáltatás.

Szakvizsgálati szolgáltatásaink segítségével gondoskodunk róla, hogy mindent megtehess az egészség megőrzése érdekében. Különleges Egészségkártya ajánlatunkban hétféle exkluzív szolgáltatásunkat veheted igénybe, kedvezményes csomagáron. Az Egészségkártya névre szóló ajánlat, mely alapján annak tulajdonosa egy évig veheti igénybe a benne foglalt egészségügyi szolgáltatásokat.

 

Szakrendeléseinken előjegyzés alapján fogadjuk pácienseinket. Bejelentkezni az alábbi formanyomtatvány kitöltésével, vagy a +36 1 600 5040 telefonszámon lehet.

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Nem célunk, hogy kéretlen levelekkel bombázzunk, annál inkább szeretnénk, hogy értesülj a legfrissebb híreinkről, akciós lehetőségeinkről.

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider