fbpx
Oldal kiválasztása

Éves kártyák

éves egészségkártya

A szépség alapja az egészség

Ezért a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont exkluzív szépségápolási és egészségügyi szolgáltatást kínál éves kártyák csomagajánlatában: a Szépségkártya és Egészségkártya szolgáltatásokat.

Egészségkártya éves csomag

Különleges Egészségkártya ajánlatunkban nyolcféle exkluzív szolgáltatásunkat veheted igénybe, kedvezményes csomagáron. Az Egészségkártya névre szóló ajánlat, mely alapján annak tulajdonosa egy évig veheti igénybe a benne foglalt egészségügyi szolgáltatásokat.

Belgyógyászat szakvizsgálatunkon az általános egészségügyi állapotod, belső szerveid egészséges működését felügyeljük. Belgyógyász szakorvosunk értékeli a laboratóriumi vizsgálatok eredményét is.

EKG vizsgálatot vehetsz igénybe, hogy felfedezzük a szív- és érrendszeri betegségeket.

Bőrgyógyászat szakvizsgálatunk gondoskodik a bőr egészséges állapotának megőrzéséről, de itt végezzük el a kapcsolódó szűrővizsgálatokat, pl. anyajegy szűrést is.

Dietetika konzultációnkon szakképzett és tapasztalt dietetikus kollégánk segít az egészségügyi állapotodnak megfelelő helyes étrend kialakításában.

Laboratóriumunkban ún. nagylabor vizsgálatot végzünk, amely fontos része az általános szűrővizsgálatoknak.

Nőgyógyászati vagy urológiai szakrendelésünk orvosai a nemi szervek, és a szaporító szervrendszer vizsgálatát végzik el és tesznek javaslatot tesz nemi szerveid egészséges állapotának megőrzésére.

Plasztikai sebészeti konzultáció szolgáltatásunk igénybe vételekor a plasztikai sebész szakorvosunk megvizsgál, és tájékoztat a különböző plasztikai beavatkozások lehetőségeiről.

Az Egészségkártya bármely műtéti beavatkozásunkra 5% kedvezményt is biztosít.

Szépségkártya éves csomag

Gondoskodunk róla, hogy tested kívül-belül még szebb és egészségesebb legyen.

Exkluzív Szépségkártya csomagunkban nyolcféle szépségápolási szolgáltatásunkat veheted igénybe egy év alatt, kedvezményes áron.

A mini ránctalanító b.tox kezelés – szarkaláb kezelés megakadályozza a ráncképződést, illetve a ráncok látványos mélyülését.

A nagy hatékonyságú lapmaszk kezelés arckezelés csodákat tesz az arc bőrével. A lapmaszk kezelés hidratáló és öregedésgátló hatású. Természetes hatóanyagai benntartják a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását.

Tested ápoltságáról gondoskodik a végleges szőrtelenítés lézerrel, mellyel hónaljad bőrét varázsolhatod bársonyosan simává.

A csomag tartalma a plasztikai sebészeti konzultáció, melynek során a plasztikai sebész szakorvosunk megvizsgál, és tájékoztat a különböző plasztikai beavatkozások lehetőségeiről. Egy tetszőleges családtag konzultációja is benne foglalt az ajánlatban!

Bőrgyógyászati szakvizsgálatunkon a szakorvos teljes körű vizsgálatot végez a bőrödön, beleértve az anyajegyeid vizsgálatát is.

Dietetikai konzultációnkon szakképzett dietetikusunk felméri a jelenlegi tápláltsági állapotodat és a táplálkozási szokásaidat. Állapotodnak, esetleges egészségügyi problémáidnak megfelelő, személyre szabott étkezési tervet állít össze neked.

Laboratóriumi vizsgálatunkon vérkép- és vizeletvizsgálatot végzünk.

A Szépségkártya csomag 5% kedvezményt biztosít bármely, nálunk végzett műtét árából.

Szakrendeléseinken és szépészeti kezeléseinken előjegyzés alapján fogadjuk pácienseinket. Bejelentkezés a +36 1 600 5040 telefonszámon.

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider