fbpx
Oldal kiválasztása

Intim (kisajak / nagyajak) plasztika

Foglalj időpontot ingyenes műtéti konzultációra

Ha más vagy odalent, mint mások

Intim területeid esztétikai vagy funkcionális problémáira nyújt megoldást a kisajak plasztika beavatkozás. Abban az esetben érdemes mérlegelnünk ezt a fajta intimplasztikai műtétet, ha a kis szeméremajkunk nagyobb a megszokottnál, és emiatt kilóg a nagyajkak közül. Sokszor a megnagyobbodás csak az egyik oldalt érinti, azaz láthatóan nagyobb egyik oldalon, mint a másikon. A láthatóan nagyobb és az aszimmetrikus kisajkakon túl problémát jelenthet még a kisajkak erősebb pigmentációja és az ezen a területen található faggyúmirigyek nagy száma is.

Esztétikailag az aszimmetrikus vagy megnagyobbodott kisajkak látszanak fürdőruhában, ez sokakat zavarhat.

A nem tetsző látványon túl, sportolás, vagy tisztálkodás, sőt, szexuális élet élése közben konkrét panaszokat, fájdalmat is okozhatnak a megnagyobbodott kisajkak. Az érzékeny bőr kidörzsölődhet, és nehezebb tisztán is tartani.

Ami ennél is fontosabb, valódi lelki terhet jelenthetnek a nagyobb kisajkak, a női önbizalmat gyengíti és ezáltal a párkapcsolatokban is zavart okozhat. Sokan titkolni való hiányosságként élik, pedig manapság már rutin beavatkozással korrigálhatók.

Ez történik a kisajakplasztika során

A kisajak elváltozások oka legtöbb esetben fejlődési rendellenesség, mely leginkább felnőtt korban okozhat panaszokat.

Intimplasztika esetén kiemelten fontos a szakorvosba vetett bizalom. Hiszen azon túl, hogy az érintett területet a sebész megvizsgálja, a forma vagy méret problémájának kérdését, illetve a műtét által várható eredményt is pontosan meg kell beszélni. Az első konzultációt, amely a vágyott kisajak plasztika beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú, díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Az első konzultáció során, a vizsgálatot követően beszélheted meg az orvossal a kisajak plasztika várható eredményeit: milyen esztétikai látványt fognak a korrigált formájú kisajkak nyújtani, és hol helyezkednek el majd a műtéti hegek.

A kisajak plasztika beavatkozás lényege, hogy a megnagyobbodott kisajkakat korrekciós műtéttel szimmetrikussá és megfelelő nagyságúvá alakítja a plasztikai sebész a beavatkozás során. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, kérésedre altatásban is végezhető.

Ambulánsan végzett beavatkozás, amely után otthon lábadozhatunk tovább. A műtétet követően nagyjából egy hétig kímélni kell magunkat és kerülni a sportolást, valamint a fizikai megerőltetéseket. Ezt követően kerül sor a varratszedésre, és utána a páciens visszatérhet a megszokott napi rutinjához. A nemi élettől a sebek teljes gyógyulásáig ajánlott tartózkodni.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy intimplasztikai beavatkozásról.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első ingyenes konzultációra még ma. 

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider