fbpx
Oldal kiválasztása

Orrplasztika: Fanni története

Fanni története

Fanni 29 éves, programozó informatikus, egyéni vállalkozó.

Gyermekkorában nagyon jó tanuló volt az iskolában, tanárai versenyekre küldték, tanítás után szabadidejében tudományos szakkörökre járt. Külseje először tinédzser korában kezdte foglalkoztatni.

„Kiskamasz voltam, és előtte egyáltalán nem érdekelt a külsőm, de akkor megtetszett egy fiú. Emlékszem, hogy több másik osztálytársnőm is hasonlóan érzett, és ekkor fogalmazódott meg bennem először az a gondolat, hogy szépnek kell lennem, és én az orrom miatt nem látom magamat annak. Az alakommal sosem volt gondom, genetikailag vékonyak vagyunk, nagyon nehezen tudnék csak elhízni. Emlékszem, akkor gondolkoztam el azon, hogy én mindig inkább az okos lány voltam, a gyönyörű lány helyett. Ez nyomott hagyott bennem.

Később önértékelése alacsonyabb lett orra miatt, annak ellenére, hogy az egyetemen, informatika szakon is kiemelkedő tanulmányi eredményei voltak, és hamar sikeres vállalkozó és programozó lett.

Fanni úgy érezte, hogy akármilyen sminket vagy frizurát visel, az orrát nem tudja elfedni. Minden nap az volt a fejében, hogy az emberek, akikkel találkozik, biztosan azt nézik az arcán, hogy milyen csúnya és aránytalan az orra.

Végül több évnyi örlődés után úgy döntött, hogy megműtteti az orrát.

Nem szerettem volna, ha az egész húszas éveim, és a fiatalságom velük együtt, úgy telik, hogy bizonytalan vagyok, és nem látom magam szépnek vagy vonzónak. Az orrplasztika reményt adott, hogy végre nem kell majd minden nap azon gondolkoznom, hogy vajon mások az orromat figyelik-e. Nagyon örülök a döntésemnek, és úgy érzem, egy új fejezet kezdődik az életemben.

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider