Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Dr. Kovács Gyula Barna

Dr. Kovács Gyula Barna

Dr. Kovács Gyula Barna már orvostanhallgatóként rendszeresen asszisztált plasztikai sebészeti műtétekben, az ország legelismertebb plasztikai sebészei mellett dolgozott. 

Szakterülete az esztétikai sebészet helyreállító-rekonstrukciós plasztikai sebészet, mikrosebészet és az általános sebészet bizonyos területei.

Több hazai és nemzetközi kongresszuson tartott már előadást illetve szerepelt poszterrel, melyeken eddigi tudományos eredményeit ismertette. Folyamatosan jelen van szakmai továbbképző kurzusokon, hazai és nemzetközi konferenciákon valamint továbbképzéseken.

Tagja a Magyar Sebészeti Társaságnak (MST), a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST), a Magyar Orvosi Kamarának (MOK), az European Association of Plastic Surgeons-nak (EURAPS) valamint az International Confederation for Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery-nek (IPRAS).

Munkája során nagy örömet szerez neki páciensei elégedettsége, mikor látja a boldogságot az arcukon egy életminőségüket jelentősen javító, sikeres műtét után. 

Szabadidejében szeret motorozni és kerékpározni, új helyeket felfedezni, különösen a kicsi fiával együtt. Szeret jókat enni is, kedvence a pacalpörkölt.