fbpx
Oldal kiválasztása

Szépülj kívül és belül

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont egyedülálló szépségápolási csomagot kínál neked: a Szépségkártyát, amely egy exkluzív éves kártya szolgáltatás.

Gondoskodunk róla, hogy arcod és tested még szebb és ragyogóbb legyen. Különleges szépségkártya ajánlatunkban hétféle exkluzív szolgáltatásunkat veheted igénybe:

 

Mini ránctalanító b.tox kezelés – szarkaláb kezelés

A ránctalanító kezelés lényege, hogy a mimikai izmok működésének korlátozásával megakadályozza a ráncképződést, illetve a ráncok látványos mélyülését azáltal, hogy átmenetileg blokkolja a ráncok kialakulásáért felelős izmokat és a perifériás ideg-izom közötti ingerület átvitelét.

B.tox kezelés mindössze negyed órát vesz igénybe, melynek során a plasztikai sebész a b. toxin hígított oldatát fecskendezi a szarkalábak körüli területbe. A beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük, érzéstelenítő krémet vagy Lidocain injekciót alkalmazva.

 

Lapmaszk kezelés

Ez az exkluzív és profi arckezelés csodákat tesz az arc bőrével. A lapmaszk kezelés hidratáló és öregedésgátló hatású. Természetes hatóanyagai benntartják a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását.
A lapmaszk kezelés előtt alapos arctisztítást és bőrradírozást végzünk, és a tiszta arcbőrre visszük fel ezt a maszkot. Hatóideje alatt exkluzív környezetben, kényelmesen pihenhetsz. A maszk után értékes hidratáló krémmel fejezzük be arcod ápolását.
A kezelés időtartama egy óra.

 

Hónalj szőrtelenítés lézerrel

Kíméletes és alapos, ugyanakkor végleges lézeres hónalj szőrtelenítést kínálunk neked. A hónaljakat megtisztítjuk, majd lézerrel szőrtelenítjük. Ügyelünk az érzékeny, kipirosodásra és kipattogzásra hajlamos bőrterület épségére a szőrtelenítés közben. A szőrtelenítést követően ápoló kozmetikai készítménnyel kezeljük a hónaljak területét.
A kezelés időtartama egy óra.

 

Plasztikai sebészeti konzultáció + egy családtag konzultációjával

A konzultáció során a plasztikai sebész szakorvosunk megvizsgál, és tájékoztat a különböző plasztikai beavatkozások lehetőségeiről. Ezt követően adott esetben megmutatja a különféle implantátumokat és együtt kiválaszthatjátok a legmegfelelőbbet. A plasztikai sebész az egyéni adottságaidat és a Te elképzeléseidet egyaránt figyelembe veszi szakmai javaslatában. Végül meghatározzátok a műtéti beavatkozás időpontját és az azt megelőző, szükséges vizsgálatokat is átbeszélitek.
Csomagajánlatunk tartalmazza egy tetszőleges családtagod konzultációját is!
A konzultáció időtartama egy óra.

 

Dr. Goodwin szépségkártyaBőrgyógyászati szakvizsgálat

Bőrgyógyász szakorvosunk teljes körű vizsgálatot végez a bőrödön, beleértve az anyajegyeid vizsgálatát is. Szükség esetén kezelési tervet készít számodra.
A szakvizsgálat időtartama egy óra.

 

Dietetikai konzultáció

Szakképzett dietetikusunk felméri a jelenlegi tápláltsági állapotodat és a táplálkozási szokásaidat. Állapotodnak, esetleges egészségügyi problémáidnak megfelelő, személyre szabott étkezési tervet állít össze neked.
A konzultáció időtartama egy óra.

 

Laboratóriumi vizsgálat

Saját vérvételi helyünkön, exkluzív körülmények között végzett vizsgálat, mely vérkép- és vizelet vizsgálatot tartalmaz. Kisebb beavatkozások elvégzése előtt előírt laborvizsgálatnak felel meg.

 

Kedvezmény műtétekre

A Szépségkártya tulajdonosa 5% kedvezményben részesül bármely műtéti beavatkozásból.

Szépségkártya csomagunk ára most kedvezményesen 149 900 forint.

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider