fbpx
Oldal kiválasztása

B0T0X

Ő így gyönyörű! De biztos, hogy neked is jól állnak a ráncok?

Mimikád nyomot hagy a te arcodon is

Arcunkon a legtöbb ránc kialakulásában döntő szerepe van a mimikai izmok erőteljes működésének. A homlok gyakori ráncolása, a mosolygás, a szemöldök összehúzása mind barázdák, ráncok kialakulásához vezethet. Ráncaink eltüntetésére megbízható megoldást nyújt a B0T0X ránckezelés.

A B0T0X ránctalanító kezelés összefoglaló elnevezés, minden olyan terápia idetartozik, amelyet a b. toxin megfelelően hígított oldatával végeznek. A B0T0X felhasználhatósága nagyon széleskörű.

Mi történik a B0T0X ránckezelés során?

ránctalanító kezelés lényege, hogy a mimikai izmok működésének korlátozásával megakadályozza a ráncképződést, illetve a ráncok látványos mélyülését azáltal, hogy átmenetileg blokkolja a ráncok kialakulásáért felelős izmokat és a perifériás ideg-izom közötti ingerület átvitelét. A hatás mértéke és ideje némileg függ a beadott mennyiségtől és a beadás helyétől.

B0T0X ránckezelés mindössze negyed órát vesz igénybe, melynek során a plasztikai sebész a b. toxin hígított oldatát fecskendezi a kezelendő területbe. A beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük, érzéstelenítő krémet vagy Lidocain injekciót alkalmazva.

Az érzéstelenítést követően a plasztikai sebész az előre megtervezett és bejelölt pontokon, vékony tű segítségével beinjekciózza a hatóanyagot. A beavatkozás során különös jelentőséggel bír a plasztikai sebész gyakorlati tapasztalata. AB0T0X injekció beadási helye, módja és a hatóanyag mennyiségének korrekt megválasztása határozza meg a kezelés eredményességét. Mélyebb ráncok esetén hialuronsavas feltöltéssel lehet kiegészíteni a kezelést, de csak a ránctalanítást követően kb. 1 hét múlva, amikor már az izmok gyűrő hatása nem mozdíthatja el a feltöltő anyagot.

A B0T0X másra is használható

AB0T0X hatóanyag ránctalanítás mellett alkalmazható a szemöldökemelésre, nyitottabb szemrés kialakítására, vagy a felső fogíny kivillanásának korrekciójára, ajakformálásra, „tic”-jellegű arcrángások, migrénes fejfájást okozó érgöcsök megszüntetésére, a túlzott izzadás (hyperhydrosis) gátlására tenyéren, talpon valamint a fejbőrön is.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel aB0T0X kezelés során.

Szakmailag alaposan felkészült plasztikai sebész orvosaink teljes körűen gondoskodnak arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, amikor igénybe veszed a ránckezelés szolgáltatásunkat. Plasztikai sebész szakorvosaink sok év és több ezer elégedett, szépülni vágyó páciens tapasztalatával segítenek téged a kezelés során

Foglald le időpontodat egy B0T0X arcfiatalító kezelésére még ma!

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider