Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Könnyebb B-Lite mellimplantátum, kicsi rizikó

A könnyebb választás: B-Lite mellimplantátum

A mellnagyobbítás a leggyakoribb plasztikai beavatkozás világszerte

B-LiteA női mell a nőiesség legfőbb szimbóluma, egyúttal egyike azon testrészeknek, mely általában az elégedetlenség fő oka is, legyen szó akár a formájáról vagy a méretéről.

A modern orvostudománynak hála, ha genetikai adottságaidból fakadóan kisebb kebleid vannak, vagy akár később, szülés után melled kevésbé feszes, és megereszkedett, lehetőséged van dekoltázsodat az elképzeléseidnek megfelelővé alakítani, mellplasztikai műtét segítségével.

Kicsi melleknél a mellplasztikai műtétek közül a mellnagyobbítás jelentheti a megoldást a szép dekoltázs eléréséhez. Ez a beavatkozás alkalmas a mellek méretének növelésére, veleszületett aszimmetria megszüntetésére. Sőt, akár a szülés, szoptatás vagy nagyobb mértékű fogyás után bekövetkezett megereszkedés korrigálására is, implantátum beültetésével.

Manapság a mellnagyobbítás már rutinbeavatkozásnak minősül, mégis, talán legnehezebb a döntést meghozni. Például, elegendők-e a különféle nem-műtéti trükkök és segédeszközök, mint például egy jól megválasztott push-up melltartó, vagy tartósabb, valódi változást szeretnénk elérni. Ha nap mint nap jelentkezik az elégedetlenség érzése, és az utcán sétálva másra sem tudunk koncentrálni, mint nőtársaink mellére, akkor valóban itt az ideje komolyan elgondolkodni a mellnagyobbító műtét lehetőségén.

Milyen lesz a mellem a beavatkozás után?

Valószínűleg ez a leggyakoribb és leggyötrőbb kérdés, ami felmerül benned. Szerencsére, orvosod segítségével erre elég pontos választ kaphatsz a műtétet megelőző konzultáció során. Egyéni adottságaid mellett a beültetésre kerülő implantátum határozza meg, hogy teljes gyógyulás után milyen méretű és formájú lesz a melled.

Az implantátumok méretét tekintve, a plasztikai sebész szakorvos mellkasod szélességét és a melleid szövetállományának adottságait figyelembe véve (pl. mennyire megereszkedett, milyen a bőr vastagsága) határozza meg a számodra optimális implantátum méretet és formát. Természetesen figyelembe véve az elképzelésedet, kívánságaidat.

Az implantátumok formája lehet kerek vagy ovális alapú, kerek vagy anatómiai kiemelkedésű, illetve négyféle méretprofilú is. Az opciók között eligazodásban bízd magad a gyakorlott és a mellnagyobbítást szakmai szemmel néző plasztikai sebész szakorvosodra.

Az implantátumok felszíne lehet sima, mikrotexturált, makrotexturált vagy  Microthane (poliuretán hab a B-Lite mellimplantátum esetén) réteggel borított. Ez utóbbi felszínű implantátumoknál bizonyíthatóan a legkisebb az esélye a capsularis contractura kialakulásának, és ez a típusú implantátum felszín akadályozza meg leginkább az implantátumok elfordulását és elmozdulását. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ezen implantátum felszínnél a legritkábbak a műtéti szövődmények. Ez is olyan kérdés, amiben a beültetést végző orvos véleményét vedd figyelembe.

 

​A B-Lite mellimplantátum

A POLYTECH egyike a legjobb minőségű implantátumokat előállító cégeknek világszerte.

A B-Lite mellimplantátum a POLYTECH legújabb fejlesztése, mely egyedülállóan akár közel harmadával kisebb súlyú más implantátumoknál.

Beültetést követően, a B-Lite mellimplantátumok kisebb súlyuknál fogva kevésbé veszik igénybe a mell lágy szöveteit. Hosszabb élettartamot is jelenthetnek azáltal, hogy kevésbé veszítik el formájukat és pozíciójukat a beültetést követő években, illetve biztonságosabbak a falszakadás vonatkozásában is. Ezért is vállal a gyártó életre szóló cseregaranciát a falszakadásra.

A B-Lite mellimplantátum a legjobb minőségű szilikon gélt tartalmazza. A gél sajátos állagának köszönhetően, ha az implantátumot kettévágjuk, akkor sem veszíti el formáját, illetve alakját, nem folyik szét. Az implantátumot kitöltő gélnek van egy úgynevezett „memóriája”, ami azt jelenti, hogy bármilyen nyomás vagy alakváltoztatás után, visszatér az eredeti formájához.

Az implantátum többrétegű burokkal rendelkezik annak érdekében, hogy megvédje a viselőjét a szilikon töltőanyag kiszivárgásától. Poliuretán felszíne pedig segíti a test szöveteibe való pontos beilleszkedést a műtétet követő gyógyulási időszakban.

A B-Lite mellimplantátum Németországban, Dieburgban készül, és CE minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy orvosi eszközként megfelel a hatályos európai szabályoknak és előírásoknak.

Az implantátum tesztelések azt igazolják, hogy az implantátumok minősége mindig túlmutat a tesztelésen előírt kívánalmakon, ezért ha ezt választod, igazán biztonságos implantátumot kapsz.

 

Vedd igénybe a plasztikai sebész szakorvosod által biztosított ingyenes konzultációs alkalmat, ahol minden, a mellműtéteddel és az implantátum választással kapcsolatos kérdésedre választ kapsz.