fbpx
Oldal kiválasztása

Karplasztika

Foglalj időpontot ingyenes műtéti konzultációra

Vége a petyhüdt felkaroknak!

Ahogyan testünk többi részén, úgy a felkarunkon is felszaporodhat a zsírszövet, ezzel rontva megjelenésünk összhangját. Öltözködésnél is előnytelenül mutat a vaskos, petyhüdt felkar.

A felkarplasztika megfelelő bőrtónus esetén zsírleszívást jelent a felkar területéről. 40 év felett, amikor a bőr már veszít feszességéből és a felkar belső felszínén a bőr megereszkedik,a zsírleszívás már nem elegendő. Ilyenkor felkarplasztikára kerülhet sor. 

Egyéni adottságoktól függ tehát, hogykarplasztika során zsírleszívásra, vagy szükség esetén a felesleges bőr eltávolítására kerül-e sor.

Mi történik a karplasztika során?

A karplasztikai beavatkozás során az előre bejelölt metszéseken keresztül egy vékony csövet vezet be a plasztikai sebész és vákuum segítségével, kontrollált oda-vissza mozgással fellazítja és eltávolítja a felesleges zsírszöveteket. Ezt követően a megnyúlt bőrt kimetszi a plasztikai sebész, ami a felkarok belső oldalán futó hegvonalat eredményezi. Az általunk használt kiváló minőségű, amerikai felszívódó fonalaknak köszönhetően a hegek szépen és gyorsan gyógyulnak.

A karplasztikát minden esetben altatásban végezzük, melynek időtartama a szükséges korrekció típusától függően egy-másfél óra.

Bátran keress fel minket!

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj a karplasztikai beavatkozás során.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Az első konzultációt, amely a vágyott beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider