fbpx
Oldal kiválasztása
plasztika neked

Szépséged magabiztossá tesz, de lehet, hogy még tökéletesebbre vágysz. Tudod, mit akarsz, és azzal is tisztában vagy, hogy a szépségért folyamatosan tenni kell. Nálunk a klasszikus plasztikai beavatkozások teljes köréből választhatsz, melyekkel egy-egy testrészedet még szebbé és kívánatosabbá varázsolhatod.

Plasztikai beavatkozások a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban

Legyen szó akár az arcodról, akár a dekoltázsodról, vagy bármely egyéb testrészedről, beleértve az intim területeket is, neked, szépülni vágyó hölgy vendégünknek is tudunk optimális megoldást nyújtani a klasszikus plasztikai műtétek területén.

Mellplasztika

 • Mellnagyobbítás: az egyik leggyakrabban végzett beavatkozás, amely során implantátum beültetésével pótoljuk a hiányzó mirigyállományt a mellekben. A mellnagyobbításnak köszönhetően a mellek formásabbak, teltebbek lesznek.
 • Mellkisebbítés: ha túl nagy kebelmérettel rendelkezel, akkor ez a beavatkozás segíthet kisebb melleket elérni. Megereszkedett mellek esetén is alkalmazható beavatkozás.
 • Mellnagyobbítás felvarrással: megereszkedett mellek esetén javasoljuk ezt a megoldást, ha feszesebb és nagyobb mellekre vágysz.
Mellplasztika, a megoldás

Arcplasztika

 • Arcplasztika: az arc és a nyak kontúrjainak feszesebbé tételét fedi ez a beavatkozás.
 • Nyakplasztika: a nyaki, áll alatti zsírpárnák és a megereszkedett bőr korrigálásával újítható meg a nyaki terület.
 • Fülplasztika: elálló vagy aszimmetrikus fülek esetén javasolt, korrekciós típusú beavatkozás
 • Orrplasztika: az orr veleszületett, vagy traumából eredő görbületét, az orrsövény ferdülést vagy egyéb, esztétikailag nem tetsző adottságot lehet ezzel a beavatkozással megváltoztatni.
Modell kerestetik

Testplasztika

 • Hasplasztika: a hasi zsírpárnák felszámolására alkalmazott plasztikai sebészeti eljárás. Gyakran jelentősebb fogyást követően alkalmazzák.
 • Gyomorballon beültetés: ha jelentősebb fogyásra van szükséged, akkor a gyomorballon beültetése segít a megfelelő táplálkozási szokások kialakítása mellett a teltségérzetet kialakítani. Az optimális eredmény elérése érdekében fokozott testmozgás is szükséges.
 • Combplasztika: feszesebb és formásabb combok alakíthatók ki ezen eljárás segítségével.
 • Zsírleszívás: talán a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A ragaszkodó zsírpárnák eltüntetésének egyetlen biztosan működő módja. 
6+1 ok a plasztikai beavatkozások mellett

 A felsoroltakon kívül intim plasztika beavatkozásokat is végzünk. A Dr. Goodwin Központ ezen kívül számos esztétikai szolgáltatást nyújt a műtét nélküli szépüléshez.

Az első konzultációt, amely a vágyott plasztikai beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre. 

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider