fbpx
Oldal kiválasztása

Plasztika Önnek

plasztika Önnek

Azoknak, akik biztos ízléssel gondoskodnak önmagukról, szépségükről. Ők azok, akik felveszik a harcot azzal, hogy az idő múlásával a testük kisebb-nagyobb mértékben átalakul.

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Plasztika az igazi Nőknek

Az érettebb, azaz a negyvenes éveikben vagy a felett járó pácienseket megcélzó plasztikai beavatkozásaink és esztétikai kezeléseink teljes körűen képesek támogatni a bőr, egy testrész vagy akár az egész test fiatalosabb kinézetét.

Arcplasztika

  • Arcplasztika: az arc és a nyak kontúrjának feszesebbé tételét fedi ez a beavatkozás, mellyel kiküszöbölhetők a ráncok és a bőr korral járó megereszkedése
  • Nyakplasztika: a nyaki, áll alatti zsírpárnák és a megereszkedett bőr korrigálásával újítható meg a nyaki terület.
  • Fülplasztika: elálló vagy aszimmetrikus fülek esetén javasolt, korrekciós típusú beavatkozás
  • Orrplasztika: az orr veleszületett, vagy traumából eredő görbületét, az orrsövény ferdülést vagy egyéb, esztétikailag nem tetsző adottságot lehet ezzel a beavatkozással megváltoztatni.

Mellplasztika

  • Mellfelvarrás: a feszességüket vesztett mellek fiatalítására szolgáló plasztikai műtét. Történhet önmagában, de akár implantátum behelyezésével kombináltan is.

Esztétikai kezelésekkel az igazi szépségért

Központunkban igen nagy szerepet kapnak a különböző esztétikai eljárások, melyekkel látványos fiatalodás érhető el az arc területén.

Esztétika

  • Ráncfeltöltés: ezen beavatkozás során a plasztikai sebész megszünteti vagy elhalványítja az apró ráncokat a homlok, a glabella, a szemöldök, az orr barázdái mentén és az ajkak területén.
  • Arcfiatalítás szálbehúzással: ez egy olyan nem műtéti eljárás, melyben bőrbarát, biológiailag felszívódó szálak behelyezésével emelik meg az arc megereszkedett szöveteit.

A Dr. Goodwin Központban alapelvárás a kiemelkedően magas minőség – ezt minden kedves páciensünk megtapasztalhatja központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhet. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

A plasztikai és szépészeti eljárások háttereként magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat is kínálunk, magánorvosi szakrendelések formájában.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt első, ingyenes konzultációnkon!

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider