Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Poliuretán felületű implantátum beültetése

A poliuretán felületű implantátumokról tényszerűen

A szuperbiztonságos szilikon mellimplantátum

Dr. Goodwin szépség és egészség

Tökéletes
A tökéletes mell
A tökéletes orvos
A tökéletes helyszín
A tökéletes választás!
33
Csak most:
33% kedvezmény!
Jelentkezz, hogy ne maradj le!

A Dr. Goodwin Központban a POLYTECH Health & Aesthetics implantátumait alkalmazzuk a mellnagyobbítás, mellnagyobbítás felvarrással illetve mellimplantátum csere típusú beavatkozásainknál.

A POLYTECH implantátumai a legjobb minőségű szilikon gélt tartalmazzák. A gél sajátos állagának köszönhetően, ha az implantátumot kettévágjuk, akkor sem veszíti el formáját, illetve alakját. Az implantátumot kitöltő gélnek van egy úgynevezett „memóriája”, ami azt jelenti, hogy bármilyen nyomás vagy alakváltoztatás után, visszatér az eredeti formájához.

Az implantátum burok szilikon-elasztomer rétegből áll. A burkok, melyek a szilikon géllel töltött implantátumot veszik körül, egy speciális védőréteggel rendelkeznek, hogy megvédjék az alacsony molekuláris súlyú szilikon komponensek kiszivárgásától.

Az implantátumok méretét tekintve, a plasztikai sebész szakorvos a mellkas szélességét és a mellek szövetállományának adottságait figyelembe véve (pl. mennyire megereszkedett, milyen a bőr vastagsága) határozza meg az optimális implantátum méretet és formát. Az implantátumok formája lehet kerek vagy ovális alapú, kerek vagy anatómiai kiemelkedésű, illetve négyféle méretprofilú is.

Az implantátumok felszíne lehet sima, mikrotexturált, makrotexturált vagy  Microthane (poliuretán hab) réteggel borított. A poliuretán felületű implantátumok esetében bizonyíthatóan a legkisebb az esélye a capsularis contractura kialakulásának, és ez a típusú implantátum felszín akadályozza meg leginkább az implantátumok elfordulását és elmozdulását. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ezen implantátum felszínnél a legritkábbak a műtéti szövődmények.

B-Lite poliuretán felületű implantátumok

A B-Lite a POLYTECH legújabb fejlesztése, mely a piacon egyedülállóan akár 30%-kal kisebb súlyú más implantátumoknál.

Beültetést követően, ezek a mellimplantátumok kisebb súlyuknál fogva kevésbé veszik igénybe a mell lágy szöveteit, és így hosszabb élettartamot is jelenthetnek azáltal, hogy kevésbé veszítik el formájukat és pozíciójukat a beültetést követő években.

A gyártó a súly csökkentését a szabadalmazott B-Lite gél felhasználásával tudta elérni, amely egy kohezív, orvosi minőségű, mikrogömbökkel dúsított szilikon gél. Ezek a mikrogömbök nem bomlók, ultra tisztaságúak, üregesek és biokompatibilis mikroszkopikus gömbök, melyeket a NASA könnyű, de erős töltőanyagként széles körben alkalmaz az űrtechnológiában.

Garantált minőség

A B-Lite mellimplantátumok Németországban, Dieburgban készülnek. Az összes POLYTECH Health & Aesthetics által gyártott implantátum CE minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy orvosi eszközként megfelelnek a hatályos európai szabályoknak és előírásoknak, összhangban az egészségügyi szervekkel, beleértve a szigorúan ellenőrzött szerveket és az Európai Egészségügyi Szervek Irányelvét is.

A rendszeres tesztelések azt igazolják, hogy az implantátumok minősége mindig túlmutat a tesztelésen előírt kívánalmakon.

A kiterjesztett garancia programban POLYTECH Health & Aesthetics életre szóló előnyöket biztosít és további egyéni garanciát ad. A szilikon géllel töltött  implantátumok falszakadására életre szóló cseregaranciát vállal a gyártó cég.

A fentieken felül a poliuretán felületű implantátum esetén, amelyet mellnagyobbításra használnak, a garancia még kiterjesztettebb. A tokzsugorodás, vagy az implantátumok elmozdulás / elfordulás eseteire további tíz éves csere garancia vonatkozik.

Minden páciens a műtétjét követően a gyártó honlapján regisztrálhat a garancia programba.

A számodra legmegfelelőbb implantátum típusról érdeklődj plasztikai sebész szakorvosodnál!