fbpx
Oldal kiválasztása

Mellplasztika

mellfelvarrás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A műtét során eltávolítják a megereszkedett mellek felesleges mirigyállományát és új, előnyösebb helyzetben rögzítik. A korrekció nemcsak az önbizalmat erősíti, a hétköznapi életben is könnyebbséget okoz, például az öltözködésben. Hogyan vegyük fel a harcot az idő múlásával és a gravitációval? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a mellfelvarrásról.

A mell a nőiesség legfőbb szimbóluma

A mell egyike azon testrészeinknek, mely általában az elégedetlenség oka is, legyen szó akár a formájáról vagy a méretéről.

A modern orvostudománynak hála, ha genetikai adottságaidból fakadóan kisebb vagy akár túl nagy kebleid vannak, vagy később, szülés után a mell kevésbé feszes, és megereszkedett, lehetőséged van dekoltázsodat az elképzeléseidnek megfelelővé alakítani, mellplasztikai műtét segítségével.

Kicsi melleknél a mellplasztikai műtétek közül a mellnagyobbítás jelentheti a megoldást a szép dekoltázs eléréséhez. Ez a beavatkozás alkalmas a mell méretének növelésére, veleszületett aszimmetria megszüntetésére, de akár a szülés vagy a szoptatás után bekövetkezett megereszkedés korrigálására is, implantátum beültetésével. A mellnagyobbítás felvarrással beavatkozás a felvarrást kombinálja implantátum behelyezésével. 

A mellfelvarrás az anyává válás, a szoptatás vagy akár csak a múló évek által okozott megereszkedett keblek korrigálására szolgál, legyen szó akár kis méretű, akár teltebb keblekről. A genetikai adottságaink mellett a nagy súlyváltozás, illetve a kötőszövetek gyengülése is okozhatja a mell megereszkedését. A mellfelvarrás olyan korrekciós mellplasztikai beavatkozás, melynek során a meglévő mirigyállományból történik az új mellforma kialakítása, majd a megereszkedettség megszüntetése.

A túlzottan nagy keblek is problémát jelenthetnek viselőjük számára. A nagy mell gyakran egészségügyi panaszokat, hát- és gerincfájdalmakat okoz, sőt, lelki problémákhoz, komplexusokhoz, önértékelési zavarokhoz is vezethet. Ha bő dekoltázzsal megáldott vagy, akkor neked is megoldást jelenthet a mellkisebbítés beavatkozás. A mellkisebbítés alkalmával a felesleges mirigy és zsírszövet kerül eltávolításra, ezáltal csökken a mellek térfogata, súlya. A plasztikai sebész a megmaradt mirigyállományból alakítja ki az esztétikus, formás mellet. A mellkisebbítő műtét során a tejcsatorna egysége megmarad, így a mellplasztikát követően is lehetséges a szoptatás.

Plasztikai beavatkozások férfiaknak

Sok férfi küszködik azzal a problémával, hogy mellüket túlzottan nőiesnek találják, ami mind a magánéletükben, mind a hétköznapok során frusztrációt jelent számukra. A férfimell nőies megnagyobbodását gynecomastiának nevezzük. A gynecomastia hátterében alkati adottság, hormonális zavar, vagy testépítő szerek túlzott mértékű fogyasztása állhat. A gynecomastia, azaz a férfi mellkisebbítés lehetőséget teremt arra, hogy visszanyerd önbizalmad és férfias megjelenésed.

A férfi mellizom nagyobbító műtét során a hiányzó mellizom térfogatot implantátummal pótoljuk.

Mellkorrekciós műtétek

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

Mellfelvarrás és mellkisebbítés

Mellfelvarrás és mellkisebbítés

Mellfelvarrás és Implantátum

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider