Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Töltsd fel magad vitaminnal! De vénásan! - Dr. Goodwin

Töltsd fel magad vitaminnal! De vénásan!

Ha egyszer elkezded nem állsz leMióta a saját bőrünkön érezzük a járvány fenyegetését, szinte bármit megtennénk azért, hogy elkerüljön bennünket a betegség. Maszkkal, vagy maszk nélkül, akár forró ólmot is öntenénk a fülünkbe, csak éljük túl a koronavírust. De mit tehetünk reálisan azért, hogy tényleg ellenállóbbak legyünk? Hogyan tudjuk maximálisan felturbózni a szervezetünket? Tudjunk meg mindent a vénás immunerősítésről és vitaminterápiáról!

Töltsd fel energiával a saját SIMS testedet!

Ahhoz, hogy megértsük, miért van egyáltalán szükségünk vitaminokra, képzeljük el magunkat úgy, mint egy SIMS figurát, aki időről időre lemerül és nem tudja folytatni a játékot! Ahhoz, hogy ne csak kókadtan mászkáljon a SIMS világban, időről időre fel kell tölteni energiával. Nekünk embereknek is szükségünk van erre a feltöltésre, a vitaminok pedig nélkülözhetetlen szerves vegyületek, amelyek a szervezet normális működéséhez és fejlődéséhez kellenek. Néhány vitamint azonban nem képes a szervezetünk előállítani, valamint egyes élethelyzetben a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett is szükség van a vitamin pótlására. Az egészségünk, a mentális frissességünk és a boldogságérzetünk érdekében, különösen napjainkban, ránk fér egy kiadós vitamin kúra, melynek az egyik leghatásosabb formája a vénás immunerősítés. Miért?

Amit nyerünk a réven, elveszítjük a vámon

Kézenfekvőnek tűnik, hogy a legegyszerűbb megoldás, ha innentől kezdve marokszám tömjük magunkat vitaminnal, a szájon át szedett vitaminok felszívódását azonban nagyon sok minden befolyásolja. Nem mindegy, hogy milyen étellel, vagy étel nélkül szedjük, milyen halmazállapotban, és milyen kivitelezésben és csomagolásban. Tovább megyek, még az is számít, hogy milyen napszakban vesszük be a vitamint! Ha mindez nem lenne elég, sajnos előfordulhat, hogy a nagyobb mennyiségű vitaminszedés után gyomorpanaszok jelentkeznek. Mi lesz akkor a kúránkkal?! És az egészségünkkel?!

Csodaszer a pult alól?

A vénás immunerősítést már régóta sikeresen alkalmazzák például rákbetegeknél, valamint olyan esetekben is, amikor a vitamin szájon át történő szedése nem lehetséges, de krónikus vitaminhiány áll fenn (krónikus bélgyulladás, ételallergia, stb). Élsportolóknál is bevált terápia, az infúziós kezeléssel a regenerációs időt tudják jelentősen csökkenteni, fokozva ezzel a teljesítményüket.

Tényleg szúrják belénk a vitamint?! IGEN!

A szájon át történő vitaminpótláskor az ásványi anyagok és a szükséges vitaminok csupán 8 százaléka hasznosul, az infúziós kezeléssel azonban közvetlenül a sejtekben fejtik ki azonnal a hatásukat. Vagyis azonnal felturbóz. Míg a vitaminok szedése napi szintű, folyamatos elfoglaltság, a vénás terápia csupán heti egy alkalom. Egy-egy kúra 4-8 kezelésből áll (alkalmanként 60-90 perc) és hatása már 24 órán belül érezhető. Az alkalmazott infúziók többek között nagydózisú C-vitamint, B vitamint, magnéziumot, kalciumot és egyéb antioxidáns elemeket tartalmaznak. A kezelés nemcsak az immunerősítésre hatékony! Segít regenerálódni nagyobb megterhelés, esetleg műtét után, de a hétköznapi életet is megkönnyítheti. Fokozhatjuk szellemi és fizikai terhelhetőségünket, valamint kiegyensúlyozottabban vészelhetjük át életünk nehezebb időszakait is.

Napjainkban a legfontosabb értékünk az egészségünk, különösen a világjárvány idején. De nemcsak az a célunk, hogy a szervezetünk csúcsformában várja a vírussal az összecsapást! A teljes és boldog élethez mindig szükségünk van az egészségünkre, használjunk ki minden elérhető lehetőséget!

Olvass tovább immunerősítés témában!

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban elérhető vitaminterápiák

Dr. Goodwin Super Boost Immun­erősítő Terápia
Dr. Goodwin Super Boost Immun­erősítő Terápia
A mindent (is) tudó megoldás. Szerintünk EZT válaszd!

Emelt energia tartalmú komplex immunerősítő vénás koktél
Hetente 1x / 4 -8 hétig

Folyadékterápiára egyidejű kalóriabevitellel: napi víz-, elektrolit- és szénhidrátszükséglet részleges fedezésére.

Az infúzió (nátrium, kálium, kalcium, magnézium és klorid), valamint glükózt (más néven dextrózt vagy szőlőcukrot) és B, C vitaminokat, ásványi anyagokat, vizet tartalmaz. A glükóz a vérben természetesen előforduló cukor, amely a szervezet számára elsődleges energiaforrásként szolgál, a szervetlen ionok, vitaminok pedig létfontosságúak az életfolyamatokhoz.

51 500 Ft

Dr. Goodwin Balance Immun­erősítő Koktél
Dr. Goodwin Balance Immun­erősítő Koktél
A kellemes közérzet és szépség mellett az immunrendszeredet is erősíti

Myers koktél balance az immunrendszernek

Folyadékterápiára egyidejű vitamin bevitellel: napi víz-, elektrolit- és vitamin szükségletek részleges fedezésére.

Az infúzió (nátrium, kálium, kalcium, magnézium és klorid), B, C vitamint, ásványi anyagokat és vizet tartalmaz, melyek létfontosságúak az életfolyamatokhoz.

47 800 Ft

Dr. Goodwin Instant Hidratáló Koktél
Dr. Goodwin Instant Hidratáló Koktél
És azonnal látszik rajtad a hatás

Ha gyors megoldásra van szükség

Folyadékterápiára egyidejű kalóriabevitellel: napi víz-, elektrolit- és szénhidrátszükséglet részleges fedezésére.

Az infúzió (nátrium, kálium, kalcium és klorid), vizet tartalmaz, melyek létfontosságúak az életfolyamatokhoz.

31 500 Ft