Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Műtét nélküli arcfiatalítás? Ezeket a kezeléseket ajánljuk!

Műtét nélküli arcfiatalítás? Ezeket a kezeléseket ajánljuk!

Egy bizonyos ponton túl nehéz figyelmen kívül hagyni a kor előrehaladtával megmutatkozó jeleket - az apró ráncokat a szem vagy az ajkak körül, a pigmentfoltokat vagy a petyhüdt bőrt. Korábban nem volt túl sok lehetőség arra, hogy visszafordítsuk az idő kerekét anélkül, hogy kés alá feküdnénk. Ma azonban számos nem-sebészeti, esztétikai eljárással enyhíthetjük a természetes öregedési folyamatok hatását az arcon. 

Arcfiatalítás: az esztétikai kezelések előnyei

A műtét nélküli arcfiatalítás módszereinek számos előnye van a sebészeti beavatkozásokhoz képest:

  • A nem-sebészeti beavatkozások kevesebb időt vesznek igénybe, mint egy fogászati látogatás, ráadásul nem is járnak akkora fájdalommal. Többnyire 20-30 perc alatt végzel, de maximum egy órát vesz igénybe a folyamat. 
  • Általánosságban elmondható, hogy a felépülési idő lényegesen rövidebb. Bizonyos eljárások után akár már aznap újra munkába állhatsz. 
  • Az esztétikai kezeléseknek a sebészeti beavatkozásokhoz képest többnyire minimális utókezeléssel járnak.
  • A minimálisan invazív eljárások költséghatékonyak, mégis látványos eredményekkel szolgálnak.
  • Mivel nincs szükség általános érzéstelenítésre vagy nagyobb bemetszésekre, a műtét nélküli arcfiatalító kezelések általában kevesebb kockázatot hordoznak magukban.

Miben segíthetnek a műtét nélküli arcfiatalítás eszközei?

A minimálisan invazív eljárások nagyon hatékonyak lehetnek a célzott kezelésben:

  • a ráncok eltüntetésében, a mélyebb redők halványításában,
  • az arc térfogatvesztésének megállításában, illetve
  • a bőr tónusának és textúrájának javításában.

Arcfiatalító kezelés ráncok ellen botoxszal és hialuronnal

Ha megviselnek a homlokredők, a botulinum toxin, azaz a botox megoldást jelenthet. A botox kezelés ellazítja a befecskendezett területek izmait, amelyek a szarkalábakat, a homlok- és a száj körüli ráncokat okozzák. A beavatkozás mindössze néhány percig tart, enyhe kellemetlenség érzéssel jár, az eredmény viszont 3-6 hónapig tart.

Idővel életmódunk, valamint az időjárás viszontagságai ráncossá, petyhüdtté és megereszkedetté teszik az arcbőrt, aminek egyik fő oka a hialuronsav-vesztés. Ugyanis ahogy öregszünk, a szervezetben lassul a hialuronsav termelése, amely a bőr és a szövetek ruganyosságáért, hidratáltságáért felel. A hialuronos ráncfeltöltés hatékonyan pótolja, és látványosan

  • emeli és feszesíti az arcot
  • csökkenti az orr körüli barázdák mélységét, illetve a mosolyráncokat a száj körül, 
  • eltünteti a szem alatti karikákat, valamint
  • feszesebbé (kontúrt ad, de az meg nem fialaító, hanem már szépészeti bevatkozás) teszi az állvonalat.

Műtét nélküli arcfiatalítás a bőr rugalmasságáért

A bőr hajlamos elveszíteni rugalmasságát, és idővel petyhüdtebbé válik, amin olyan sebészeti beavatkozásokkal is lehet segíteni, mint például az arcplasztika vagy a szemhéjplasztika. Bár a műtét nélküli hatások finomabbak a plasztikai sebészeti eredményeknél, az arcbőr megereszkedése kés nélkül is szépen kezelhető. 

  • A frakcionált CO2 lézeres arckezeléssel is remek eredmények érhetők el a bőr feszesítésében.  A lézer által a bőrbe juttatott hőenergia serkenti a kollagén- és hámsejtképződést, ráadásképp korrigálja a felszíni hibákat, például eltünteti a finom ráncokat, hegeket és a pigmentfoltokat.
  • A rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés egy másik gyakori technika a műtét nélküli arcfiatalítás eszköztárában, amelyet a feszesebb, simább bőr elérésére használnak. Ennél az eljárásnál az orvos apró tűkkel hőalapú energiát juttat a bőr mélyebb rétegeibe, ami stimulálja a kollagén és az elasztin rostok képződését, és különösen eredményes a megereszkedett bőrrel, a hegekkel és a bőr textúrájával kapcsolatos problémák esetén. A VIVACE kezelés során pedig egyszerre élvezhetjük a frakcionált lézer, a hagyományos rádiófrekvencia, az IPL és a dermaroller hatásait. 
  • Az arcfiatalítás szálbehúzással egy forradalmi anti-aging eljárás, amely minimálisan invazív alternatívát kínál egy arcplasztikához képest. Az orvosi minőségű biolifting fonalak feszesítik a bőrt, mivel fokozzák a kollagéntermelést, hatásuk pedig akár 1-1.5 évig is kitart. 

arcfiatalító kezelés

A biztonságos és hatékony kezelések kulcsa, hogy magasan képzett, tapasztalt szakembert találj, így nem kell tartanod az esetleges komplikációktól sem. A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban a legjobb kezekbe kerülsz, mivel az itt dolgozó orvosok mindegyike  nagy szakmai tapasztalattal bíró, elismert plasztikai sebész és esztétikai specialista, akik 100%-os elégedettségi garanciát vállalnak kezeléseikre. 

Várunk ingyenes konzultációnkra exkluzív, gyönyörű környezetben, minőségi luxus- és pénztárcabarát alapanyagokkal, hogy kipróbáld nálunk a műtét nélküli arcfiatalítás legjobb, legbiztonságosabb eljárásait!