Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Zsírleszívás: Erika története - Dr. Goodwin

Zsírleszívás: Erika története

Erika története

Zsírleszívás: Erika történeteErika 49 éves, kétgyermekes édesanya, egy fővárosi magánklinikán dolgozik fogorvosként.

Magáról azt mesélte, hogy mindig is édesszájú volt, fiatalon és középkorúként is sokat dolgozott azon, hogy az alakja önmaga számára elfogadhatóbb legyen. Sok-sok sikertelen és közepesen sikeres diétán küzdötte keresztül magát, életének egyes szakaszaiban előtérbe, míg máskor háttérbe szorult a saját testével való foglalkozás.

A menopauza első jelei Erikánál 43 évesen jelentkeztek; gyakoriak voltak a hangulatingadozások, a hőhullámok és az erős, migrénszerű fejfájások. Elmondása alapján ebben az időszakban egy nagyobb súlyfelesleget magára szedett, amiből a változókor különböző jellegzetességeiből adódóan nem tudott leadni, és ami bizonytalanná, alacsony önértékelésűvé tette őt.

Erika úgy döntött, hogy a zsírleszívás módszerét választja, amely elsősorban a has, a fenék, a derék és a combok területére koncentrált.

„Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Nem gondolom, hogy közel az 50-hez ne lehetne felesleg rajtunk, és hogy el kellene tüntetni az összes striát, narancsbőrt, de én személy szerint úgy érzem, hogy az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a saját testünkben – legyen szó akármilyen életkorról. Ha ehhez műtéti beavatkozást veszünk igénybe, ám legyen!”

Zsírleszívás: Erika története (2)

További cikkek a témában