Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Zsírleszívás: Hanna története - Dr. Goodwin

Zsírleszívás: Hanna története

Hanna története

Zsírleszívás: Hanna történeteHanna 36 éves, férjével családi borászatot vezetnek, birtokukat és a szőlő termesztését, illetve feldolgozását felügyelik.

Férjével 30 éves korában ismerkedett meg, mindketten egy fájdalmas szakításon voltak éppen túl. Hamar egymásra találtak, és 2 év múlva már házasok voltak. Rövidesen elérkezettnek látták az időt a család bővítésére, ami hosszú idő után sem sikerült nekik.

A sok sikertelen hónap után, válaszokat keresve, úgy döntöttek, hogy teljes körűen kivizsgáltatják magukat, és Hanna megkapta a policisztás ovárium szindróma (PCOS) diagnózisát.

A PCOS nem csupán a meddőség okára volt válasz, hanem arra is, hogy Hanna miért nem tudott lefogyni közel 8 évnyi kitartó munkával sem.

„Könnyen jönnek fel rám a kilók, és nagyon nehezen mennek le. Édesszájú vagyok, ez igaz, szeretek nassolni, de emellett mindig igyekeztem sportolni is. Szerintem az edzések miatt nem híztam el még ennél is jobban.”

Mivel a hormonális megbetegedés nagyon nehézzé tette számára a fogyást, Hanna úgy döntött, hogy a zsírleszívás beavatkozását választja. A műtét elsősorban a has, a csípő, a fenék és a combok területeire fókuszált.

„Elégedett vagyok a végeredménnyel, és tetszik, amit a tükörben látok. A teljes boldogságtól már csak egyetlen dolog választ el, és én minden erőmmel erre fogok koncentrálni. Már nagyon szeretnék anya lenni, és a férjem is vágyik arra, hogy bővüljön a családunk. Bízom benne, hogy ez is sikerülni fog nekünk.”

További cikkek a témában