Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
» Mellkisebbítés a kisebb mellekért ☼ Dr. Goodwin Központ

Mellkisebbítés

mellkisebbítésA mellfelvarrás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A műtét során eltávolítják a megereszkedett mellek felesleges mirigyállományát és új, előnyösebb helyzetben rögzítik. A korrekció nemcsak az önbizalmat erősíti, a hétköznapi életben is könnyebbséget okoz, például az öltözködésben. Hogyan vegyük fel a harcot az idő múlásával és a gravitációval? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a mellfelvarrásról.

A nagy mellek terhe

A közhiedelemmel ellentétben mellplasztikát nem csak kis mellű nők végeztetnek. A túlzottan nagy keblek is problémát jelenthetnek viselőjük számára, ők választják a mellkisebbítés beavatkozást. A nagy mellméret gyakran egészségügyi panaszokat, hát- és gerincfájdalmakat okoz, sőt, lelki problémákhoz, komplexusokhoz, önértékelési zavarokhoz is vezethet. A mindennapi életben is nehézséget jelent akár a megfelelő méretű fehérnemű vagy öltözék megtalálása, de például az intenzívebb mozgással járó sportolás közben is.

Mi történik a mellkisebbítés során?

Ha bő dekoltázzsal megáldott vagy, akkor neked is megoldást jelenthet a mellkisebbítés beavatkozás. A mellkisebbítés alkalmával a felesleges mirigy és zsírszövet kerül eltávolításra, ezáltal csökken a mellek térfogata, súlya. A plasztikai sebész a megmaradt mirigyállományból alakítja ki az esztétikus, formás mellet. A mellkisebbítő műtét során a tejcsatorna egysége megmarad, így a mellplasztikát követően is lehetséges a szoptatás. A mellkisebbítés átlagos időtartama két és fél-három óra, melyet minden esetben mélyaltatásban végzünk.

Kisebb mellkorrekció esetén vertikális, azaz rövid bemetszést alkalmazunk, mely során egy körkörös és egy rövid függőleges metszést ejtünk. Nagyobb mértékű korrekció alkalmával az előbbi bemetszés egy haránt irányúval is kiegészül a mell alatti redőben, ezt hívjuk fordított T technikának. A legmegfelelőbb műtéti korrekció típusát plasztikai sebészed választja ki számodra, egyéni adottságaidat figyelembe véve. 

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, ha mellkisebbítés mellett döntesz.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj. A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Az első konzultációt, amely a vágyott beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!

További olvasnivalók mellplasztika témában